AKTUELNO

Ne može bez ovoga!

Posle Miljane Kulić, na današnjoj anketi glasala je Nevena Savić. Zadrugari biraju najperfidnijeg zadrugara.

Prva osoba je Milica, namešta situacije, druga Viki, iako smo se družile. Treća je Damiro, davala sam mu hranu, bila tu za njega, rekao mi je da će da mi polije krevet ako uzmem nekome ko izađe. Posle toga opet traži hranu... Za mene je on perfidan - rekla je Nevena.

Foto: TV Pink Printscreen

Složio bih se sa Nevenom za ovo što je rekla za Damira, ali to je provaljena perfidnost. Drugi je Mihić, zna šta radi, zna da izvuče. Treća je Miljana Kulić... Miljanu ne znam uopšte, ali jedan dan je dobar sa nekim, drugi ne, izvlači informacije, pa pljuje. Mene je napljuvala. Toplo-hladno. Mislim da je perfidna i da zna tačno šta radi. Ima tu što Dalila priča istine, preteruje u nekim stvarima. Na prvom mestu bih naveo Miljanu Kulić - ustao je Sale glumac.

Foto: TV Pink Printscreen

To ti je greška - upozorili su ga pojedini zadrugari, a potom je ustao Stefan Karić:
Najperfidnije osobe smo Bane, Janjuš i ja. Koristimo radio na "kvarniji" način. Sigurno tri muške najperfidnije osobe, ali ne mogu sebe da navedem. Ne poštujem to što koristimo radio da uradimo nekome nešto. Navešću Janjuša, Baneta... Čak i Miki tu Banetu pomogne, ali neću njega navesti, navešću Gruju. To su tri muške, a tri ženske... - istakao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne može, piše samo tri u pismu - dobacio je Gruja.
Hvala u svakom slučaju, iako me nisi naveo - dobacila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.