AKTUELNO

Od njegovih urlika tresu se zidovi!

Emisija ''Pretres nedelje'' je u toku a nakon što je voditelj Milan Milošević pročitao zadrugarima da su kaženjeni zbog agresivnijeg ponašanja, Stefan Karić je nakon izlaganja Mensura Ajdarpašića, dobio reč, pa je dodao:

Nije mi jasna sad ova situacija, zato što se sećam svega. Ovakvu situaciju, Milice, ne smeš da mu praviš - rekao je Karić

Foto: TV Pink Printscreen

Nemojte da me kažnjavate Milane, nisam ništa uradio - rekao je Mensur.
Nije tako bilo. Ja sam pokušao da mu objasnim u čemu je problem ali je on počeo da drami odmah - rekao je Beli.

Foto: TV Pink Printscreen

Izlaganje Belog prekinuo je Mensur koji je nastavio da drami:

Ti ne živiš ovde za budžete nego za honorar. Šta kukaš za velike budžete, bre - urlao je Mensur.
Neću da pričam nešto što nije tako i kraj - rekla je Milica.

Sandra Rešić dobila je reč kako bi prokomentarisala aktuelno dešavanje:

Ne mogu da komentarišem jer nisam ni videla. Svi su zaronili kad su stigle te cigare, a ono što je njen najveći problem je to što ona ne zna da ga smiri. Umesto da ga smiri, ona na njegovu agresiju kreće agresijom - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Fran Pujas je sledeći komentarisao:

Iz prve ruke sam video situaciju. Nit je Aleksandra takla Irmu, nit je Beli takao Milicu. Milica je samo skočila i udarila Belog. Ništa apsolutno nije bilo. Ja sam to još ujutru rekao - ubacio se Pujas.

Lepi Mića se nadovezao na Franovu izjavu, pa je nastavio:

Buzdite malo vaspitaniji... Prvo da vam kažem, nikada neće kazniti nekoga ko je nevin. Uvek se snimak gleda i kazne se ljudi koji su krivi. Meni nije jasno odakle požuda, vapaj i želja za kutijom cigareta. Ja to nikada nisam u životu video, sinoć sam rekao da sednu i da podelimo sve kao ljudi. Oni hoće svi po kutiju cigara, samo ne znam koja je to matematika. Ovo nije bilo samo jutros, ovo se dešava i inače. Prag tolerancije prilikom dodele nagrada ovde ne postoji. Ovakva požuda nikada nije bila. Sedite bre i pričekajte malo, dobićete sve, a vi ako igrate samo zbog toga onda više nećemo ni igrati, jer mi igramo ovde zbog gledalaca - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Na ovu temu javila se za reč i Sanja Grujić, koja je imala da doda:

Ja ću sada komentarisati objektivno. On sebe zapostavlja da bi udovoljio njoj. Meni ovo izgleda kao da je nju Vladimir poslao kako bi zavarao tragove - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Bane Čolak se javio za reč:

Stvarno Milane ovo je katastrofa, a želeo bih da komentarišem da je ponašanje prema Lepom Mići užas. On jede drugu hranu zbog svog zdravstvenog stanja, a niko mu nije danas ostavio ni jedan musli, dok je on tu uvek za sve - rekao je Čolak.

Detaljnije u nastavku:

Autor: N.Žugić