AKTUELNO

Sve blista!

Čivena voditeljka "Novog Vikend Jutra" televizije ''Pink'', Jovana Jeremić, sutra puni 31. godinu, a danas je priredila gala proslavu za sve svoje prijatelje i najbliže.

Foto: Pink.rs/N. Vujičić

A ekipa emisije ''Premijera Vikend specijal'' našla se na licu mesta luksuzne proslave, gde je Nemanja Vujičić prekinuo gala slavlje, gde se Jovana veselila sa prijateljima.

Ovo je prvi put da slavim rođendan gala sa svim prijateljima. Pomešana su osećanja. Jovana privatno je velika beba, devojčica - započela je Jovana Jeremić.

Foto: TV Pink Printscreen

Otkrila je zašto njena ćerka nije na proslavi maminog rođendana:

Lea je kod bake Ogle, pozdrav za njih. Lea nas gleda od kuće, ja sam od 5 na nogama, vodila ''Vikend Jutro'', sad rođendan, posle ''Hit tvit''. Dobila sam mnogo parfema i nakita, ne sumnjam da su moji prijatelji pogodili. Te luksuzne poklone sama sebi kupujem - priča Jovana.
Moja doživotna zahvalnost televiziji ''Pink'' jer sam sama sebi kupila stan za svoj 31. rođendan. Godina za mnom je bila najuspešnija i najteža, jer sam donela mnogo važnih odluka. Menjala sam poziciju, došla sa na mesto gde sam bolje plaćena i više poštovana. Druga odluka je bila vezana za kupovinu stana - dodaje ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Koja je najlepša čestitka koju si dobila?

Večeras ću u zgradi Pinka dočekati 31. rođendan, možda ona da ne moram da živim zarad drugih i nekih društvenih normi. Sad ću da živim onako kako ja smatram da je potrebno. Moja želja je skopčana za ljubav, da budemm voljena onoliko koliko ja umem da volim, svim srcem - kaže voditeljka.
Za sestru i brata sam više vezana nego za oca i majku. Od njih očekujem neku lepu reč - dodaje ona.

Foto: Pink.rs/N. Vujičić

Frajer se zavodi u krevetu i u društvu. Prvo mu pomeriš mozak, pa sve ostalo. Tako se pravilno radim. Ja ne volim da se guram u kuhinju, ja sam biznis vumen - zaključila je Jovana Jeremić.

Ovom prilikom otkriva detalje iz svog novog stana:

Stan je kupljen, glanc renoviran stan, od decembra će već biti useljiv. Za jednu ženu je mnogo važno da je samostalna, nikad nisam dozvolila da zavisim od nekog. Sve će biti u belim, pink i zlatnim pojama, jer sam pomoću telvizije Pink kupila taj stan - otkrila je voditeljka.

Foto: Pink.rs/N. Vujičić

Za kraj se razgovoru priključio i Jovanin suprug Voja koji je otkrio šta joj je poželeo:

Ja sam joj rekao ovako ''Uvek želi realno, radi na sebi i sve svoje snove ćeš ostvariti''. Znam da se celog života davala, i predano radila. Celu sebe daje za televiziju za koju radi, njeno vreme tek dolazi. Najveći poklon je što jedno drugom sebe dajemo nesebično. Ne plašim se da ću je izgubiti - zaključio je Jovanin suprug Voja.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.