AKTUELNO

Ne ćuti više nikome!

Naredni koji je bio kod Milana Miloševića na intervjuu bio je Stefan Mihić koji je komentarisao siruacije u kući:

Marko i Marijana su danas raskinuli. On je nju privukao fizički ali karakterno ne. Verujem da će Marko sada muvati Viki, jer je on rekao da je ona za njega - rekao je Stefan, pa prokomentarisao Taru Simov.
Tara je meni super, i ja je jako poštujem, draga mi je i to je sigurno sa moje strane. Nema tu netrepeljivosti - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Sandra Čaprić je kriva što je MAgdalena odustala od mene. Ona je jako lepa, ali se vodi tuđim mišljenjima. Sa njom nema prostora da pokušavam nešto, ali on nije za to, slušala druge. Ona je u senci Sandre i Anđele, verujem da su dobre drugarice, ali verujem da će i tu biti konflikta - objasnio je Stefan o odnosu njega i Magdalene.
Ima li neko u Beloj kući da imaš loše mišljenje? - upitao je Milan.
Ja nisam loš momak, i ljudi to vide. Oni su loši prema meni, ja oprostim i zaboravim brzo. Imao sam sukob sa Carem, a on je onda meni dao da jedem, kada nisam imao doboljno. Ja samo sa Čaprićevom i Anđelom ne komunicirqam. Anšela je proračunata i jako tvrdoglava devojka, sa kojom Mateja neće biti - objasnio je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam zaljubljen u Miju, moram to da kažem, ja sam pokušao da povratim nju maksimalno ali ne znam da li je to moguće - rekao je Stefan.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga