AKTUELNO

Fudbalsku Srbiju potresao je navodni incident koji se desio u 14. minutu utakmice između užičke Slobode i Sušice u okviru 9. kola Prve lige Zapad.

Domaći tim dobio je taj susret rezultatom 2:0, ali će on ostati u senci događaja koji je prema pisanju medija izazvao trener golmana Užičana.

Kako navodi Sportski žurnal, a kako se može i čuti u prenosu lokalne "TV 5" iz Užica, u tom momentu desile su se neverovatne scene. Trener golmana, Veljko Simić tada je prišao svom šefu struke, Goranu Đukiću i udario ga, od čega se ovaj zateturao, a spale su mu i naočare.

Foto: Facebook.com/veljko.simic.7

U pomoć su pritrčale sudije, koje se vide na snimku kako prave zapisnik sa delegatom, a Simić je odmah napustio stadion i nije čekao reakciju arbitara. Ubrzo se na licu mesta pojavila i policija, koja je uzela izjave novinara i "skinula" snimke sa kamera koje su pratile meč.

Sam Simić je dugo radio u užičkom klubu kao trener golmana, često je sarađivao sa mlađim kategorijama i decom, pa je potpuno nejasno zbog čega se odlučio na nepromišljeni potez. Uz to, redovno je učestvovao u organizaciji memorijalnog turnira "Dragan Simić-Sima" koji se održavao na terenima Velikog parka, a koji je imao humanitarni karakter i bio je posvećen njegovom ocu.

Sa fotografija se može primetiti da je veliki navijač Crvene zvezde.

#fudbal