AKTUELNO

Mesto ubistva Gorana, Gordane i Lidije Đokić, brutalno ubijene porodica iz Aleksinca, danas je ponovo ograđeno policijskom trakom.

Policija se na mesto zločina vratila nakon što je završena obdukcija tela koja je pokazala da su Đokići likvidirani iz vatrenog oružja i da su njihova tela nakon toga spaljena.

Foto: Kurir.rs/MARKO SMILJKOVIĆ, TV Pink Printscreen

Za sada nije poznato da li su otac, majka i ćerka likvidirani na mestu na kom su pronađena njihova tela ili su ubijeni u automobilu.

Foto: Informer.rs/D. K.

Podsetimo, kraj zapaljenog automobila porodice Đokić, koji je pronađen u ataru sela Tešice, na oko 10 kilometara od atara sela Moravac gde su pronađena njihova tela, nađena je čaura.

Foto: D.K./Informer

Međutim kako javlja reporter "Blica" s lica mesta, policija je ogradila veliku površinu oko dela gde su pronađena spaljena tela Đokića i sada sa detektorima metala traga za čaurama, što znači da se sumnja da su likvidirani na mestu gde su tela i pronađena.

Foto: TV Pink Printscreen, Pink.rs, Kurir.rs/Marko Smiljković

Podsetimo, automobil, marke pasat, pronađen je u subotu ujutru zapaljen i potpuno uništen na jako nepristupačnom terenu. A nekoliko sati kasnije, policija je 10 kilometara dalje, primetila kako iz šipražja viri ruka.