AKTUELNO

Ne zna šta ju je snašlo!

Dalila i Dejan Dragojević seli su da zajedno večeraju, nakon svađe koje su imali za vreme "Igra istine", koju organizuje Lepi Mića svake nedelje.

Divan život, sveo se na zajedničko jelo - rekla je Dalila.
Divan. Ako tako treba da se tumači okej - dodao je Dejan.

Njih dvoje ostavili su večeru na pola, a onda je Dalila izašla i zamolila Sandru Rešić da se prošetaju i porazgovaraju o svim situacijama koje se dešavaju sa Dejanom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako je to sprdnja, onda se i ja sprdam. Nisi Emu poslao na kapiju, nego Staniju. Njena igra ili ne, nije ona njemu dobacivala. Ne znam ga takvog, nismo u svađi - pričala je Dalila.
Možda si u trjici imala takvo neko pričanje, je l' i tad isto bio problem ili je ovo prvi put? Navodo je problem što si ti sedela sa Carem? - pitala je Rešićeva.
Ne, nije mi rečeno - rekla je ona.
Kad pitaš on nema odgovor? Ti zapravo nemaš pojma zašto vi ne razgovarate? - nastavila je pevačica.
Nije mi ni sad rekao. Ja sam razumela da je ispao problem, kad ti je Car stavio cvetić - rekao je Car.
On je doneo pravu ružu dao Filipu i rekao: "Daj Sandri". Ja u šoku što nije isti cvetić, ali nije ni to bitno, to je za*ebanicija. Bitno je da njega neko ćuška, ja sam to sad saznala. On mi je rekao, nije izmislio, neće lagati te stvari - otkrila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ustane, ne razgovara sa mnom, zbog čega? Probudila sam ga, jeste zvao me da jedem, pričala sam. Ne mogu na silu da ustajem da jedem. On je meni zamerio što je neko za mene rekao da sam najlepša, a nije mu preneto. Ja sam Sandri objašnjavala to dok mi je radila nokte, ona govori da ga gleda kao brata. Malo pre izlazi iz toaleta, mi sedimo na trosedu i pogleda nas direktno. Ona meni indirektno kaže kako Filip voli više da provodi vreme sa drugim ljudima. Dejan je čovek koji se nije družio sa ljudima da ne bi bio u situaciji da se priča o grudima, a sad dolazimo da on dobacuje da se ide na kapiju. Što nije Emi, Kostadinovićki, nego Staniji? Pritom si u svađi i prvi si je napao na nominacijama. Mene je to sad čudno. Razumem sebe, da želim da se družim i da niko ne može da mi zabrani, sve dok ne napravim grešku da me neko poljubi u usta ili stisne jako da me zagrli. Ja sam njemu rekla da sve greške koje su započete je napravio on. Od mene se očekuje da se zagrlim prijateljski, od njega se to ne očekuje, uvek se uzdvajao od svega toga. Otkud Stanija sad u celoj priči? Znam šta Stanija radi, ali ne znam šta on radi? Kad su počele prve nominacije, ja sam se frapirala, bio je čudno. Nisam ženu videla u životu - pričala je Dalila.
U šoku sam da je Stanija u toj priči. Ovo za Čaprićku, nemam pojma.
Kako može biti u vezi i reći da je drugi muškarac idealan za brak? Ne mogu da pričam sa njom kao sa tobom. Rekla sam joj da je ona tražila da joj namesti bubicu, neka bude da je bratski, a šta ja sad ispadam loša što razgovaram sa nekim? Ja ću razgovarate. Mogu da shvatim to kako želim, da je to normla, ali ne mogu da shvatim ovo sa Stanijom, ali ni ovo ćuškanje sa Sandrom.
Ja sam rekla da želim da me neko voli kao on Dalilu - nastavila je Rešićeva.
Drugo si ti. Kakva crna braća? Brat sestri, najbolje smesti, to je Subotićka rekla taj dan - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Jednom je slao Staniju na kapiju, a onda je ona njemu pretila prstom. Sinoć je bilo za taj šporet, blage veze nemam, kakav šporet? Ciljano je otišao da pomeri njenu šerpu. Rekla sam mu da Pabla neko voli zato što je Stanija. Sve dok ne bude nešto ja mogu. Šta ja da radim sad? Ja ne spavam od juče - žalila se Dalila.
Pametno je što kažeš dokle više da prilaziš, a sa druge strane razdrala bih se preko cele kuće. Ne mogz da kažem Dalila uradi to, ali ja bih ga pitala - dodala je Rešićeva.
Je l' znaš šta radi? - pitala je Dalila.
Mislim da mu je zasmetao razgovor sa Filipom jutros, ustao je na levu nogu i žacnulo ga je kad ti je Filip stavio cvet. Možda je on danas navodno ljut zbog razgovora sa Filipom. Možda večeras nije očekivao takva pitanja kod Darka - objašnjavala je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga