AKTUELNO

Prvi put imamo slučaj da je čitava porodica nestala bez traga, rekao je za TV PINK doktor Zoran Milosavljević, sa Instituta za političke studije, rekao je da je ovo prvi put da je čitava porodica nestala bez traga.

On je rekao da se proceruda pretrage tačno zna i sada sledi pokušaj da se nađe igla u plastu cena.

"Pretraga njihovog stana pokazuje da oni nisu, bar legalno, krenuli nigde na put i nisu mogli da napuste tu lokaciju. Postojala je informacija da su pre ovog događaja bili u Vrnjačkoj banji, vratili su se, a nestanak je zabeležen oko 10 minuta posle ponoći u mestu Žitkovac“, rekao je Milosavljević.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako kaže, oni su bili nadomak grada. Dodaje da je došlo do zaustavljanja od pola sata, što je veliki period u kome može svašta da se desi.

„Nadamo se da su živi i verujemo u to, ali svi indikatori plaše. Prošlo je dosta dana. Čak se spominje i neki veći iznos novčani, kao motiv“, rekao je Milosavljević.

Dodaje da je izgleda došlo do pozajmice novca od strane vlasnika menjačnice, što će istraga pokazati.

Slađana Stefanović, novinarka hronike Srpskog telegrafa, rekla je da je kobne noći, kada je bio na večeri kod majke sa suprugom i ćerkom, Goran Đokić pogledao na sat oko ponoći i rekao da su se puno zadržali i da moraju da krenu kući jer ujutru rade.

Foto: TV Pink Printscreen

„To je jedini trag da oni nigde nisu otputovali i da su žurili kući da legnu da spavaju i da se spreme na posao“, rekla je novinarka.

Kako kaže, šta je posle bilo, niko ne zna.

„Rođaci i rodbina pričaju kako su im pretili i da je posao menjača oposan. Bitno je kako prenose taj novac, kako se kreću, da ne govore nepoznatim ljudima u koje nemaju poverenja kako posluju sa novcem“, rekla je Stefanović.

Autor:

#Aleksinac

#nestali