AKTUELNO

Ovaj odnos je podelio zadrugare!

Naredno pitanje u večerašnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je Jovani Tomić Matoroj.

Šta misliš o Neveni, kliknule ste sinoć, da li je to bio mali flert? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvo da demantujem, nije bilo nikakvih prstića u krevetu. Poljubile smo se par puta, zezanje je bilo, bilo mi je zanimljivo. Prezgodna je devojka, ne bih imala problema da se upustim u nešto sa njom. Ali nema samopouzdanja, previše sve prihvata lično, opterećuje me glupostima. Ja sam primetila posle prve ili druge žurke, da mi je Nevena rekla da se nešto razočarala u muškarce, ali koliko znam, osim poljupca nema drugog iskustva sa ženama. Ako joj nije lepo, neka se distancira, ne planiramo neku kosmičku vezu... Lepi, mladi, zezamo se - rekla je Matora.
Nevena, da li ti uživaš? Pustila si da se ljubite, mazite, Matora kaže da uživate, da li uživaš? - pitao je Savićevu Lepi Mića.
Ne znam šta treba da kažem... Da. Mi nismo u fazonu da ćemo da uđemo u vezu. Napile smo se, ljubile, to je to - odgovorila je Nevena.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako te poljubac sa Matorom čini srećnom, zašto pitaš šta da radiš? - pitao je Mića.
Matora i ja imamo prijateljsku bazu - dodala je Nevena.
Prijatelji se ne ljube u usta! - poručio je pevač.
Dobro, nećemo se više ljubiti i to je to - istakla je Savićeva.
Ne kapiram... Flertovala je sa mnom i dok je bila sa Peletom, ja nisam htela. Reci da ti se sviđam, šta je loše u tome? - poručila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je Nevena drugarica, znamo se od spolja. Kad smo ušli ovde, ona je imala svoj stav, kad smo počele mi da iznosimo stvari o sebi, onda je ona odjednom hostesa, voli sa ženama. Ja samo neću da bude situacija kao sa Aleks... Ostavila je prostora - dodala je Viki.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.