AKTUELNO

Snaja tvrdi da je vlasnik menjačnice iz Aleksinca koji je nestao sa porodicom imao problem sa mnogima jer je "dobro stajao".

Celu Srbiju je na noge podigla vest da je nestala tročlana podorica u Aleksincu. Reč je o Goranu Đ. (57), Gordani Đ. i ćerki Lidiji (25). Prema rečima rođaka, oni su u nedelju uveče krenuli iz Moravca u Aleksinac, ali su nestali. Kako tvrdi supruga od brata nestale, Goran je imao problema sa mnogima, jer "dobro stoji".

- Znate kako, on ima menjačnicu, dobro im ide i godinama je već na meti napada. Desilo se da ga ispred kuće sačeka muškarac i da mu preti da će svašta da mu uradi da bi on dao neke pare. Najgore je bilo pre neku godinu kada je u menjačnicu ušao muškarac koji je uperio pištolj u njega i tukao ga. To je bilo jezivo - ističe ona.

Naglašava da svi sumnjaju da im se dogodilo nešto loše, ali da se nadaju da su samo otputovali negde.

- Umeli su da otputuju, ali su se uvek javljali. Ali, uvek. Ovo je prvi put da se ovako nešto dešava. Plašimo se da ih nije neko dočekao ispred kuće i naterao da krenu negde. Ili im ušao u kola... Ne znam... Kola nema, nema tragova da su bili u stanu - naglašava sagovornica.

Ona kaže da su nestali na relaciji koja je dugačka svega tri kilometra.

- Od majke iz Moravca su krenuli oko ponoći. U 12.10 su bili u perionici i od tada se ne zna ništa o njima. Niti su dostupni, niti builo šta... Kao da ih je mrak pojeo. Moj suprug je sada tamo, sada će ući sa policijom unutra, u stan, pa ćemo videti - ističe žena od brata nestale.

Dodaje i da nisu poslednja tri dana bili u Vrnjačkoj Banji, nego do prošle subote i da sumnja da su ponovo otišli na put.

#Aleksinac

#nestali