AKTUELNO

Pre nego što je današnja sahrana Marine Tucaković završena, beogradsko Novo groblje je pre vremena, posle upozorenja njenog sina Laće, napustila Svetlana Ražnatović, ali i nekolicina drugih javnih ličnosti.

Naime, kako pišu domaći mediji, kada je povorka stigla na mesto gde je Marina Tucaković sahranjena, njen sin Milan Laća Radulović prišao je nekolicini poznatih ličnosti i obratio im se. Među njima su bili Ceca Ražnatović, Saša Matić, Milan Kalinić, Mina Kostić i Damir Handanović.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Svi koji smo bili blizu to smo čuli. Stvar je u tome što oni uopšte i nisu bili blizu grobnog mesta. Ceca se odmah okrenula i otišla - rekao je izvor sa lica mesta.

Prema pričama koje kruže, Laća je navodno upozorio Cecu, Sašu, Kalinića, Minu i Handanovića na poštovanje socijalne distance i drugih mera usled nepovoljne epidemiološke situacije, posle čega su se Ceca i Saša Matić okrenuli i brže-bolje napustili groblje, dok su drugi to učinili nešto kasnije.

Foto: Pink.rs

Ceca je ćutke, vidno neraspoložena, ranije otišla sa sahrane, a prema glasinama koje kruže - epidemiološke mere samo su bile izgovor da je Laća udalji sa sahrane, uzme li se u obzir priroda njihovog odnosa.

Podsetimo, Radulović se nikada nije libio da javno iznese šta misli o Ražnatovićki - on se u više navrata na negativan način, bez dlake na jeziku, izjašnjavao o njoj, čime je otpočeto medijsko prepucavanje koje traje već duže vreme, a po svemu sudeći, strasti se još uvek nisu smirile.

Foto: Pink.rs

Autor: pink.rs

#Damir Handanović