AKTUELNO

Haos u diskoteci!

U toku je sastanak koji vodi zadrugarski ''motivator'' Stefan Mihić. Naime, on je zadrugarima prvo objasnio koja je tema današnjeg sastanka, kao i kako i šta funkcioniše na tom polju.

Foto: TV Pink Printscreen

Današnja tema je psihičko i emotivno stanje tokom našeg boravka u Zadruzi. Kao što znate, mnogo faktora utiče na naše stanje. Normalna je stvar da ne možemo biti isti, a kamoli slični. Vi nemate kulture ni poštovanja da saslušate jednog govornika. Da bih vas motivisao, morate vi sebe da motivišete. Ono što ne bi želeli da radite vama, nemojte vi drugima - rekao je Mihić, ali su ga zadrugari prekidali.
Verujem da vas ovakve stvari ne zanimaju, ali ja sam tu da vam ih objasnim. Bavićemo se raznim temama, a ja ću vam reći svoj subjektivni stav na osnovu objektivnih dešavanja u kući. Da li želite da krenemo sa glavnim delom? Mi smo se svi bar jednom našli u psihičkom rastrojstvu, ali popričamo sa našim najbližima pa nam bude malo bolje - rekao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Prva osoba koju ću uključiti u debatu je Dalila. Druga osoba za koju imam poštovanja, i koju ću zamoliti da prati sve reakcije i da se uključi u debatu. Treća osoba od koje bih ja želeo da čujem mišljenje, nekada govori iz srca a nekada iz glave, a to je Ana Spasojević - rekao je Mihić.

Stefan ih je ovom prilikom podsetio na pravila ponašanja i na to o čemu će pričati na današnjem sastanku.

Detaljnije u nastavku ovog teksta:

Autor: N. Ž.

#Stefan Mihić