AKTUELNO

Imali su isti broj glasova!

U toku je emisija "Izbor potrčka". Voditelj Milan Milošević nalazi se u Beloj kući, a došlo je vreme da otrkrije ko je druga osoba, koja je izlasana kao najveće razočarenje, od strane publike, a imala je podjednako glasova kao Mensur Ajdarpašić.

Mićo, reći ću ti ko je druga osoba koji ima identičan broj glasova. Filip Car je neko ko je razočarao naciju - rekao je Milan.
Ja sam to rekao kad sam nabrajao. Odnosi Janjuša i cara su takvi kakvi jesu. Kad slušap Janjuša, Janjuš je u pravu, kad slušaš Cara, Car je u pravu. Imamo težinu veze, najveći emotitivni osećaj imaju Janjuš i Maja. Ta veza je koštala Janjuša. Mislim da izdaja drugarstva da je uticalo. Promena Cara u nešto što on ije, ali se vraća. Odnosi sa Sandrom, to je Car. Mislim da je u odnosu sa Majom prekršio mnoga pravila, iza kojih je stajao - pričao je Mića.
Caru je prošle godine bio razlog da ostavi Sanju zbog Matore, kako je onda mogao da uradi Janjušu? Ja sam njega naveo, jer nisam očekivao da to uradi - nadovezao se Karić.
Uvek sam govorio obojica. Ja mislim da Janjuš i dalje voli Maju. Janjuš je najavio da ne zna posle svega što se Maji desilo kako bi reagovao. Car je ušao prepariran kao Mensur, sa dobrim stvarima - nastavio je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakva god da je veza bila, uvek će u ovom prostoru imati problem, jer ćemouvek pamtiti Maju i Janjuša. Najviše su mu zamerili, ne toliko vezu sa Majom, nego problem između dva prijatelja. Janjuš to nikd u životu neće da mu oprosti, koliko god mu Filip bio simpatičan. Može Maja da promeni 500 njih, to će biti Maša i Meda - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga