AKTUELNO

Biće žestoko!

Martina Petrović nova je učesnica "Zadruge 5", po zanimanju je TikTokerka i u studio je došla naoružana informacijama:

Imam 18 godina i ulazim kao slobodna devojka, videćemo šta će se desiti, ne želim ništa da obećam još uvek. Iskreno, nije mi se svidelo što je Milica, moja vršnjakinja, prozvala Minu Vrbaški, preterala je, ja bih sačekala malo, ona je rekla da ima dečka, a odmah na početku je legla sa nekim. Ova Milica mi nije simpatična, već je prošlo određeno vreme, trebalo je da se opusti, ona ništa ne komentariše - prokomentarisala je Martina na samom početku.

Foto: TV Pink Printscreen

Zatim se osvrnula na priče da je mlada buržujka, koja dolazi iz bogate porodice:

Tražili su mi ljudi da snimam stan, istina je da sam buržujka, da moji imaju. Ja snimam sebe, pa su mi tražili da snimim plafon, kupatilo, jer imam nebo u kupatilu! Istina je da sam ofarbala kuče, želela sam da joj izbelim dlaku, s obzirom da je maltezer. Ona se ućebala, nije mi se svidelo kako je izgledala kad sam joj skratila dlaku - otkrila je TikTokerka.
Mislim da sam pozitivna i harizmatična, znam svašta i da pričam, znam da planem baš, sigurno će biti i svađa, iskrena sam, kazaću sve što interesuju ljude. Niko za sada nije moj tip. Moji ne brinu da ću ih obrukati, se*s pred kamerama se sigurno neće desiti - dodala je mlada Martina.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga