AKTUELNO

Upoznali se zahvaljujući Palmi!

Mlada pevačica Milica Jokić sa samo 16 godina takmičila se u popularnom muzičkom takmičenju ''Pinkove zvezde'', gde je izazvala ogromnu pažnju svojim talentom i lepim izgledom, a sada sigurnim korakom taba svoj put ka uspešnoj muzičkoj karijeri.

Naime, Milica je večeras u jednom prestoničkom restoranu okupila svoje kolege i prijatelje kako bi im predstavila svoj projekat i proslavila prvih milion pregleda za pesmu ''Nisi ti''.

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

Milica je zablistala u kratkoj haljini koja je istakla njenu savršenu figuru, a među prvima je stigao da je podrži njen izabranik, inače sin srpskog političara Ivice Dačića, Luka.

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

Luka je doneo svojoj devojci buket crvenih ruža, kao pravi džentlmen, a onda je par zajedno pozirao pred prisutnim fotoreporterima.

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

Inače, kako se pisalo, njihova romansa počela je dok je Milica nastupala na okupljanju Dragana Markovića Palme. Sin predsednika Skupštine Srbije i nekadašnja finalistkinja "Pinkovih zvezda" krili su da su u ljubavi, sve dok sama Milica nije podelila na Instagramu fotografije s Lukom, ali i sa njegovim ocem Ivicom, a u opisu je stavila emotikone srca. Oni su zajedno prisustvovali i jednom koncertu, a nedavno su zajedno uživali u Hurgadi.

Autor: M. K. ; M. M.