AKTUELNO

Odlučio da kaže istinu!

U toku je emisija "Pitanje gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje, koje je bilo za Filip Cara.

Možeš li da ispričaš šta se sve dešavalo u Beču? - glasilo je pitanje.
Prvo noć je došlo do problema sa nekim momcima. Seli smo u stan, bila je Maja sa mnom. Ja sam joj rekao da ide da spabva jer je tu sve muško društvo. Ona kaže da može i ode u sobu. Ja sam izašao da pokupim devojke, dolazi njih pet. Majina intuicija, otvara vrata i vidi sa njim pet. Pomisli ono što nije bilo tako, hteo sam dovesti prijatlejima. Možeš zamisliti Majinu rekaciju, bila je meni pesnica u glavu. Počela je dreka i galama - objasnio je Car.
Šta je tebi Dragana rekla? - pitao je Milan Milopević Đoleta Kralja.
Rekla mi je da je izblamirala. Ja cenim i poštujem Maju, nije u redu što je udarila Draganu. Neću da kažem pred svima zašto je snimala - rekao je Đole.
Ne mogu da opravdam Maju, ako je udarila svoju drugaricu - dodao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Naredno pitanje bilo je za Filipa Cara.

Da li te je stid pogledati Janjuša u oči? - pročitao je voditelj Milan Milošević.
Nije, niti me je stid da boravim sa njim u kući. Ja sam ovde deset meseci bio svakakv, ali nikad nisam prvi provlačio ljude i stajao im na muku. Žao mi je, jer moje i njegovo prijateljstvo, da se stvari nisu izdešavali, žene izazovu ratove. Ja da nisam uradio, moje i njegovoo prijateljstvo bi bilo pravo, ovako se više nikad nećemo družiti. Mogu ga pogledati u oči, nisam mu ubio nekoga. Imam dozu nelagodnosti - objasnio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga