AKTUELNO

Drama!

Naredno pitanje u večerašnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je Milani Šarac.

Kojim pravo ljubomorišeš Janjušu oko Marijane, a ti si stalno sa Markom? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

On je meni prvi počeo da prebacuje što se družim sa Markom, provodim vreme sa njim. Janjuš mi je zamerio to, ja sam rekla da ću da to radim dokle god se on bude grlio sa drugim devojkama - poručila je Mima.
Ona je sa Janjušem zbog priče i kadra, a Marko joj se sviđa - smatrao je Mića.
Kolika g*vna treba da budu žene oko njega da se motaju, ako on hoće da se vrati ženi. I on je g*vno isto, prave g*vnara od njega. Meni ne ide u glavu, Janjuše, ti si mi drug. Hoćeš da se vratiš ženi, a puštaš budalatike oko sebe. Onda si isti kao one, onda si lažov - skočio je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Družimo se, imam pravo da se družim - odgovorio je Janjuš.
Mima, spavaš sa Janjušem u krevetu, šeta sa Markom, flertuje sa Carom. Tri u jedan. A sa Borom je bila na onom rođendanu - pobeseno je Mića.
Marko se sinoć slomio oko nje, a ona je otišla u krevet kod Janjuša - ustao je Dino Dizdarević.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene je Janjuš pitao je l idemo na žurku, kad sam se okrenula, on je već otišao. Ja sam došla i onda sam otišla a Markom jer me je Janjuš ispalio - odgovorila je Mima.
Ovako da skrenem pažnju Mimi, mislim da ti nije pametno da te bije takav glas. Jednog drugi za ruke, sa trećim flertujem, sa trećim spavaš. Jako loše. Ali njoj se sviđa Janjuš, Marko je mlad za nju, Janjuš je ozbiljan čovek - smatrao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja iz ovog trougla izlazim - poručio je Janjuš.
Ja znam Mimu iz privatnog sveta, mislim da je pogubljena i da ne može da se odluči, ali mislim da Marko ide uz nju više karakterno - smatrao je Stefan Mihić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.