AKTUELNO

Šala ili istina?

U toku je žurka u Beloj kući. Ukućani provode vreme sa Mikijem Đuričićem i šale se na razne teme. Bane Čolak i Miljana Kulić su se podsetili starih dana iz rijalitija.

Foto: TV Pink Printscreen

Znate zašto je ovaj rijaliti napravljen? Ovaj rijaliti je kraj, da ti ja i Čolak, mi izlazimo na pravi put, narod će da nas zavoli, da nam kažu bravo ljudi i kraj, the end. Negativci postali pozitivci, hvala Velikom šefu što je uveo ove frikove i ove nakaze moralne, da mi dođemo do izražaja i budemo normalni - rekao je Miki.
Kad je Miljana rekla Bane Čolak je za tebe insitucija, morao sam da okačim na Instagram. Nisam ja nikada varao, nisam ništa - naveo je Bane.
Doveo si Erminu - dobacio je Miki.
Ma beži nju sam video tri puta pre nego što je ušla, došla ovde i izmislila trudnoću, posle Miljana računala da je nemoguće, posle je priznala da je slagala - nastavio je Čolak.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad sam ušao prvi put, bio sam mlad pojma nisam imao, uhvatio me Miki u mašinu - našalio se Bane.
Ma beži bre, šta god da sam radio vukao sam te, prva radio emisija Bora i Čolak, šta god da je, ja sam te vukao, da nije bilo mene ti i Bora biste bi odmah izleteli. Sve to ima svoju cenu - rekao je Miki.
Kad je ovakva ona je super, sa njom se ne zna šta je gore, da li da bude loša ili dobra. Ako si dobar sa njom, odmah Miki ovo, Miki ono, daj ovo, daj ono. Ovakva si mi top moram priznati - nastavio je Đuričić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga