AKTUELNO

Najavio spektakl!

Večeras je počeo "Belgrade Music Week" festival, a jedan od mnogobrojnih slavnih izvođača je i reper Gazda Paja, koji je nedavno postao otac. On je za Pink.rs progovorio o večerašnjem nastupu, novim projektima, ali i tome kako se snašao u ulozi oca.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Imamo sjajan šou večeras, neke igračice, videće ljudi, dobro je opremljen ceo festival, sjajna organizacija. Imam tremu, to je dobra stvar, jer kad nemaš tremu, nešto nije u redu. Mi smo jedini region gde turneje traju večito, stalno imaš pesme, nastupe. Uvek smo spremni, to je najjača stvar - rekao je na samom početku reper.

- Kakva je bila situacija preko leta, neki su spuštali cene, neki podizali? - glasilo je pitanje novinara.

Ja poslednje dve, tri godine imam "bengere" (hitove), zahvaljujući tome i menadžeru sam ostao u toj nekoj A ligi. Nisam spuštao cene - otkrio je on.

Paja je progovorio i o novim projektima.

Ono što sada dolazi... Bitovi, dobre rime, spotovi, sve je novo. Videćete. Tu su novi muzički žanrovi koji inspirišu, devojke, to je dovoljno da napraviš dobru pesmu - istakao je reper.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

- Kako je bebica, da li si je uspavao pred nastup?

Kao pravi Gazda Taja. Nisam, odveo sam je kod tetke, ona je u sigurnim rukama. Supruga i ja ćemo se večeras zabaviti super - poručio je reper.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P. / P. R.

#Gazda Paja

#music week