AKTUELNO

Andrija je u jednom intervjuu otkrio da je glumom počeo da se bavi kako bi prikupio novac za operaciju svoje majke.

Glumac Andrija Milošević (43) doživeo je nekoliko teških udaraca u životu, a jedan od najtežih je bolest i smrt njegove majke Vere.

Moja majka je bila dugo bolesna. Imala je jedan tragičan život. Ona je heroina mog života. Ja sam počeo da radim nezavisnu produkciju, koja će se pokazati posle kao moj neprikosnoveni put u mojoj karijeri, tačnije počeo sam da radim predstavu kako bih njoj omogućio da ima operaciju u Beogradu. Trebalo je da joj se uradi transplantacija bubrega - ispričao je.

Foto: TV Pink Printscreen

I uspeli smo u tome. Produžili smo joj život. Moja baba Sofija, koja je i dalje živa, joj je dala bubreg - podelio je glumac,
Toliko je i izdržala na kraju da živi samo zbog nas. Ništa drugo je nije veselilo. Izuzetno je pratila moju karijeru. Sa neviđenom empatijom je doživljavala sve što ja radim, moje tuge i radosti. Iako mi nismo pričali o tome. Nisam imao običaj da pričam sa njom o tome, a sad mi je žao. Jako me je dobro poznavala iako me poslednjih 30 godina čestito nije ni videla - emotivno je rekao Andrija.

Podsetimo, Andrijina majka preminula je 9. februara u 64. godini života u Podgorici, a porodica je odlučila da je sahrani na gradskom groblju "Čepurci".

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M. P.