AKTUELNO

Užasna tragedija!

Stravična saobraćajna nesreća dogodila se sinoć u Zemun Polju, usled koje je poginula devojčica S. A. (17), a njena sestra M. A. (19) zadobila je lake telesne povrede. Takođe svi tinejdžeri i deca koji su bili u automobilu su povređeni.

Naime, nesreća se dogodila kada je automobil marke "pežo" koji je vozio 16-godišnji I. J., i sleteo sa kolovoza i udario prvo u betonski stub, zatim u drvo i onda u banderu koju je automobil usled udarca prepolovio na pola. Pretpostavlja se da je do nesreće došlo jer je I. J. velikom brzinom "uleteo" u krivinu na putu, te nije mogao da iskontroliše automobil.

Video: Instagram.com/moj_beo_grad

Kako beogradski mediji nezvanično saznaju, maloletnik je imao alkohola u krvi prilikom saobraćajke, a takođe nije imao vozačku dozvolu ni za jednu kategoriju.

Pored nastradale tinejdžerke S. A., u nesreći je povređena njena sestra M. A. (19), osmogodišnja devojčica Lj. J., desetogodišnji dečak B. J., i S. V. (14) koja je na sreću zadobila lake telesne povrede i puštena je na kućno lečenje.

Kako je otac nastradale Zoran A., rekao za medije, on ne zna gde su tačno krenule njegove ćerke sinoć, ali su rekle da će mu se javiti.

Foto: TV Pink Printscreen

- Bili su kod kuće. I. J. je došao kolima po njih, trebalo je da izađu negde. Nisam siguran gde su išli. Samo su rekli. "Tata javićemo ti se" - ispričao je nesrećni otac.

Nakon toga je čuo za saobraćajnu nesreću, ali nije znao da mu je ćerka nastradala, i da su one bile u tim kolima.

Na njegovu priču nadovezuje se majka nastradale tinejdžerke koja je ispričala da je po povratku iz prodavnice saznala za saobraćajnu nesreću.

- Rekli su mi da je neki mladić stradao, a ne moje ćerke, tek smo kasnije saznali šta se desilo - navela je majka.

Foto: TV Pink Printscreen

Inače, povređena sestra M. A. nalazi se i dalje u bolnici i ne zna da S. A. nastradala. Roditelji za sada nisu uspeli da je vide, a pretpostavlja se da bi danas trebalo da bude puštena na kućno lečenje.

Zoran kaže da se čuo sa ocem mladića koji je vozio automobil.

Rekao mi je da nije ni znao da je ovaj mali uzeo kola, jer oni nemaju automobil i da je u vreme kada je on uzeo automobil, otac spavao - ispričao je Zoran.

#Saobraćajna nesreća

#Zemun polje