AKTUELNO

Sahrana je zakazana za sutra.

Dugogodišnji direktor "Tigra" Dragan Nikolić, preminuo je u Pirotu u 72. godini. Komemoracija će biti održana u Svečanoj sali Opštine Pirot danas, 8. jula, sa početkom u 19 časova.

Sahrana je na Tijabarskom groblju u nedelju 9. jula sa početkom u 12 časova.

Jedno vreme bio je direktor Sektora za inženjering i konstrukciju, a zatim direktor Održavanja i energetike, kao i direktor fabrike "Auto-guma".

Pročitajte još: UBIO BRATA U LOVU! Porodična tragedija kod Sremske Mitrovice dve kuće ZAVILA U CRNO

U maju 1992. postavljen je za generalnog direktora fabrike "Tigar". Ovu funkciju je uspešno obavljao do penzionisanja u junu 2012. godine.

Sa svojim timom saradnika stvorio je preduslove da u Pirotu, na krajnjem jugoistoku Srbije, investira svetski gigant broj jedan u proizvodnji auto-guma, francuska kompanija "Mišlen".

Za svoj rad i ostvarene rezultate Dragan Nikolić je dobio brojna priznanja, odlikovanja i pohvale. Proglašen je za Poslovnu ličnost Srbije za 2005. prema izboru magazina "Status" i Poslovnog čoveka godine za 2005. u izboru Kluba privrednih novinara Srbije.

Dobitnik je priznanja "Planeta Biznis" od strane magazina "Biznis" i "Ekonometar" 2010, ali je posebno bio srećan zbog priznanja Zaslužni građanin opštine Pirot u 2005.

#Biznis

#Smrt

'