AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Za sada je zvanično potvrđeno da ćemo u novoj, nikad spektakularnijoj sezoni "Zadruge" gledati Mikija Đuričića, Mensura Ajdarpašića, Dalile Dragojević, Dejana Dragojevića, Aleksandre Subotić, Aleksandra Saše Todorovića, Jovane Tomić Matore, Mateje Matijevića, Deniz Dejm, Nikole Grujića, Baneta Čolaka, Sandre Čaprić, Stefana Mihića, Saleta Cvetkovića Luksa, Natalije Šćekić, MC Damira i Filipa Cara, a sada je poznato još jedno ime koje će iznenaditi verne gledaoce "Zadruge"!

Foto: Pink.rs/Milica Ivanović

U pitanju je vaterpolista atraktivnog izgleda Ivan Radosavljević, koji će, bez sumnje uneti neviđenu pometnju među zadrugarkama, a za Pink.rs otkriva da bi rado bio sa Stanijom Dobrojević, dok je po pojedinim bivšim zadrugarkama osuo drvlje i kamenje.

Foto: Pink.rs/Milica Ivanović

- Avanturista sam, volim nova iskustva, da prođem sve. Zadovoljan sam uslovima. Ulazim kao slobodan, slobodan kao ptica na grani. Znam samo Filipa Đukića, bio sam na Malti zadnjih godina - rekao je Ivan, a o seksu pred kamerama imao je da poruči:

- Može da se desi, ja sam igrač trenutka. Otvoren sam za nove veze. Dosta sam plivao sa ajkulama i delfinima, daj malo sa pirana i ribama. Žurke su moj teren - kaže vaterpolista i dodaje:

Foto: Pink.rs/Milica Ivanović

- Bio bih sa Stanijom, mislim o njoj sve najbolje, top izgleda. Šta ima veze što je zauzeta, ako bi ona bila sa mnom, bio bih s njom. To se tamo u trenutku desi. Svašta može da se desi. Miljana Kulić je nula bodova, ona nije moj tip. Nisu poenta silikoni, nego neko ponašanje, ja sam iz patrijarhalne kuće i ne bih bio sa Majom zbog njenog ponašanja, energije, udaranja glavom o zid. Ne bih mogao da budem ni sa Tarom Simov, ni ona nije moj tip.

Foto: Instagram.com

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Detaljnije u nastavku:

Autor: M.K. ; M. I.