AKTUELNO

Producentska kuća „Emotion“ i TV Pink s ponosom su predstavili početak snimanja srpske adaptacije i dalje najpopularnije sapunice svih vremena, „Dinastija“, koja će se pred publikom naći u narednoj televizijskoj sezoni na najgledanijoj komercijalnoj televiziji. Uz konsultacije sa američkom producentskom kućom „CBS“ koja je vlasnik licence, scenario je prilagođen našem podneblju, ali osnovna nit ostaje nepromenjena – ljubav, spletke, drame i intrige biće okosnica i srpske verzije „Dinastije“, koju režira Nenad Ognjenović. Snimanje će trajati čak 18 meseci uz odličan scenario, impresivnu scenografiju i sjajnu glumačku podelu.

Fenomenalnu glumačku ekipu predvodi Branimir Popović, koji igra glavu porodice Kadić (Karington), Branka, odnosno Blejka, jednog od najvećih poslovnih magnata u Srbiji. Brankovu bivšu suprugu Aleksis glumiće naša proslavljena glumica Marija Karan, koju publika pamti po ulozi Maje u popularnom projektu televizije Pink - ,,Ljubav, navika, panika“.

Foto: Pink.rs/M. Popović

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Marija se danas pojavila ispred zgrade televizije Pink na Dedinju i zablistala u pink haljini. Sve oči i kamere bile su uprte u nju, a ona je rado ispozirala i za naš objektiv.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Popularna glumica je odisala luksuzom, kao i lik u seriji koji če tumačiti.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Autor: M. P. / M. Đ. / P. R.

#Dinastija

#Emotion Production

#Marija Karan

#Televizija Pink

#serija