AKTUELNO

Nije htela da prećuti?!

Kao što smo danas ekskluzivno objavili, Mateja Matijević je potpisao ugovor sa televizijom Pink i postao zvanični učesnik "Zadruge 5". Podsetimo, Mateja je bio takmičar treće sezone najgledanijeg rijalitija, koju je obeležila i njegova ljubav sa Tarom Simov.

Mateja se nakon potpisavanja ugovora osvrnuo upravo i na ovaj odnos.

Foto: Pink.rs/P?. Radosavljević

Nemamo komunikaciju, tako će i ostati. Na pitanja gledalaca ću uvek odgovoriti, ali direktan razgovor ili neko pomirenje, ne dolazi u obzir. Neću praviti trouglove, ulazim kao slobodan momak - istakao je Mateja, pa prokomentarisao i Ša:
Protiv Ša nemam ništa, vređao me, izvinio se, to je to. Ja ne bih imao problem da budem okej sa njim. Sebe neću menjati, ja sam ja. Od mene možete očekivati dobro zezanje, eventualno neku vezu, ali nisam budala. Do danas nisam znao da ću ući - zaključio je Mateja za Pink.rs.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević, Jelena Simonović

Izgleda da je Tara odlučila da uzvrati Mateji, a jedan detalj ju je odao. Naime, ona je nakon Matejinog intervjua okačila stori o kom već bruje fanovi rijalitija "Zadruga". Simova je zapevala stihove pesme svoje imenjakinje, "Pinkove zvezdice" Teodore Tare Stojanović.

Vidi, vidi, kako stoje stvari, ajde pali, nećeš biti sa mnom - pevala je Tara na svom storiju.

Detalj koji je odao Taru je zelena boja, kojom je naglasila tekst "Ajde pali". Za one koji ne znaju, zelenu boju koriste Matijevićevi fanovi, koji mu često umesto crvenih srca, ostavljaju upravo zelena.

Video: Instagram.com/tarasimov

Autor: M. P.

#Mateja Matijević

#Tara Simov

#Zadruga 3

#Zadruga 5