AKTUELNO

Au!

U toku je emisija "Narod pita" a na vrućim stolicama ove večeri su se našle jedne od najintrigantnijih učesnica Zadruge 4, Monika Horvat i Paula Hublin.

U studiju je pušten klip odnosa Filipa Cara i Monike Horvat. Ova dva bivša zadrugara su u Zadrugu 4 ušli kao prijatelji koji se znaju od ranije a na samom početku rijalitija između njih su usledile rasprave i svađe koje su jako brzo doživele vrhunac a odmah potom njih dvoje su pokušali da prekinu kontakt ali su se na kraju samo distancirali.

Foto: TV Pink Printscreen

Tačno se vidi koliko sam bila nesnađena. Filip je trebalo da bude zaštitnik, ušli smo kao prijatelji a tamo nisam znala šta radim. U jednom trenutku sam mislila da sam zaljubljena u njega. Ja nisam htela ništa više od prijateljstva ali ne znam šta da kažem. Drago mi je kada vidim sada ovaj snimak, jer nas dvoje i u privatnom životu smo bili kao princeza i bitanga. Uvek smo bili jedni za drugo - rekla je Monika.

U studio se uključila bivša zadrugarka Mima Živkovkić, pa pohvalila profesionalnost Ivane Šopić a pokom prokomentarisala i Moniku:

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

Ona nema lošu dušu, vidi se da je dobra. A što se tiče Paul. Jako je ružno što ne poštuješ voditeljku i gledaoce, moraš više da pričaš. Ja razumem Ivanu, ti Ivana ne možeš da napreduješ pored takve gošće. Morate biti uključeniji u razgovor i tok emisije - rekla je Mima.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne brini se ti za mene, ja znam šta ću radi, ja radim ono što hoću, mene glava boli ja neću da komentarišem nešto predugačko, ja sam kratka i jasna. Nije mi jasno zašto se pokreću neke teme od ranije - odgovorila je Paula.
Eto vidiš kako ja tebe nateram da pričaš, karijera je sve, i studio i izgleda i ponašanje i sve. Ti si bila aktivan učesnik, ja nisam toliko, nisam imala ni veze ni ništa. Rijaliti je stvaran svet, ti si prelepa, jako lepo pevaš i izgledaš, iznenadila si me. Ali moraš da se uključiš u emisiju - rekla je Mima
Nemoj da mi se mešaš, nemoj da se brineš o mojoj karijeri. Nisi ti meni menadžer da mi pričaš šta da radim.
Jako si bezobrazna, nije ni čudo što nisi dobila pesmu. Ja poredim tvoje ponašanje. Moram da pomenem i Vuka Moba, on je katastrofa, ne mogu da verujem kako je bio bezobrazan, tebi Ivana svaka čast - zavšila je Mima.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako se gradi karijera, da pitam ja tebe, pošto vidim da si mnogo napredovala posle Zadruge - pitala je Paula.
Ja radim mnogo, da se raspitaš znala bi, ja radim po Beogradu. Ja sam od sebe napravila čoveka. Moja nova pesma izlazi uskoro, napravila sam još dve pesme - zapalila se Mima.
Mima, nisi najpametnija na svetu, opet ću te pitati, kako se gradi karijera, kako se treba ponašati - ponavljala je Paula.
Ja imam mir, dečka, posao, karijeru, pravim pesmu. Ja sam čovek. Drago mi je što si me pitala, rekla sam da si ti bila fenomenalna ali da bi bila potpuna moraš imati svoj mir u sebi - rekla je Živkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je život trenutno top, ja sam flegma, mene ne zanima trenutno povezivanje i stvari. Nije me briga ni za šta - završila je Paula.
Moram još ovo da kažem, vidi se da ona nema mir u sebi. Ona je prepuna gneva, ali nemoj da pručaš da su ljudi glupi, kako budeš gledala druge tako će i oni tebe gledati. Nemoj da te intresuje šta ko priča. Nemam više šta da kažem, jedino da kažem za Moniku da je bila simpatična. Podržavam pobednicu Zadruge - završila je Mima.

Detaljnije pogledajte u videu:

Autor: N.V.

#Monika Horvat

#Paula Hublin