AKTUELNO

Skandal koji trese Srbiju!

Glumac Dragan Bjelogrlić priveden je pod sumnjom da je rano jutros oko 4 sata ujutru u niškom hotelu “Ambasador” s leđa napao reditelja Predraga Gagu Antonijevića i udario ga više puta u glavu, što je reditelj kasnije i potvrdio.

Foto: TV Pink Printscreen

Predrag Gaga Antonijević se sada telefonskim putem uključio uživo u program ''Novog Jutra'' na TV Pink, kod Dee i Sarape, i do detalja opisao situaciju stravičnih batina:

On se borio protiv tog filma, smetalo mu što se film snimio. Osim toga ima ona činjenica da sam ja razotkrio njegovu korupciju kojom se bavio u jednom periodu u njegovom delovanju u Filmskom Centru Srbije. Ja sa njim nisam imao kontakte jako dugo. Niti sam sinoć imao kontakt, sedeo sam sa kolegama, on je sedeo u drugom delu sale iza ugla. Posle sam video i Katarinu Radivojević... Praktično sam ležao na krevetu, a on me sa leđa napao i nisam ga ni video jer je sa leđa. Potresen sam. Reč je o divljačkom napadu, koji nisam doživeo u životu, pogotovo ne na festivalu u mom rodnom gradu Nišu. To je kriminalni čin koji nije smeo da se desi. Psovao mi je i majku - priča Gaga u 'Novom Jutru', pa nastavlja:

Foto: privatna arhiva

Nisam mogao da se pomerim jer sam praktično ležao, to je bilo divljački. Šokantno... Ja sam samo 2016. godine obelodanio prepiske, jer mi je nudio mito, to je otišlo u tužilaštvo i razotkriven je njegov način funkciuonisanja. Posle mu je smetao film ''Dara iz Jasenovca''. Njemu je važno da ode na Sarajevo Film Festival, meni nije. Zvali smo policiju, to ide u tužilaštvo, snimci postoje. Nismo imali verbalni kontakt pre toga. Imam podlive, bio sam vreća za udaranje, nisam imao šanse da se pomerim. Kakva odbrana? Šta sam mogao da uradim? - ispričao je reditelj Gaga Antonijević uživo u uključenju na TV Pink.

Autor: M.M.