AKTUELNO

I dalje stoji iza svojih reči!

Dragana Mitrović podigla je prašinu kada je u današnjem intervjuu potvrdila da su Maja Marinković i Filip Car u vezi, dok je Stefan Šebez, pored nje, isto porekao, pa govorio kako su ipak samo prijatelji. S obzirom da je milionska publika najgledanijeg rijalitija u zabuni, eksluzivno za portal Pink.rs oglasila se i "kraljica drame", Maja, pa otkrila o čemu se zapravo radi, s obzirom da je Dragana njena prijateljica i da se pretpostavlja da je ona upućena u sve:

Foto: Pink.rs/M. Ivanović

Mislim da se Dragana šalila, stvarno, Šebez je u pravu. Mislim, ja Filipa stvarno volim, ali mi smo samo prijatelji, tako će i ostati. Sigurno je bila šala sa njene strane - rekla je Maja.

Takođe nam je prokomentarisala i intervju Aleksandre Nikolić, u kome je bivša zadrugarka izjavila kako su Maja i Filip lep par i da ih je uvek videla zajedno:

Ko, Silvana? Hvala joj, ali mene njeno mišljenje stvarno ne zanima, ne znači mi ništa, a i svakako mislim da nije iskrena, kao što nije bila ni u prošlom odnosu - prokomentarisala je Marinkovićeva kratko.

Foto: Pink.rs, Jelena Simonović

Autor: M. I.

#Filip Car

#Maja Marinković