AKTUELNO

Šeli Votson za sebe priznaje da je škrtica, a smislila je kako da uštedi i na ćerkinom venčanju – poklonila joj je nošeni donji veš, što je mladu zgrozilo!

Šeli Votson za sebe kaže da je škrtica koja odbija da troši novac na potrebne stvari, pa je tako odlučila da za ćerkino venčanje neće potrošiti više od 958 dolara. Zato je mladi poklonila nošeni donji veš, jer joj se to uklapalo u budžet.

Ova majka koja se pojavila u jednoj emisiji, želela je da ispoštuje tradiciju za ćerkino venčanje, pa joj je tako donela nešto pozajmljeno i nešto plavo, a mladin veo bio je "nešto novo" što prema tamošnjoj tradiciji treba da se ima.

Mlada takođe treba da ima nešto staro, e tu je na scenu stupila mama škrtica i svojim izborom sve zaprepastila, ponajviše mladu.

"Ovo je donji veš koji sam ja nosila za svoju prvu bračnu noć, shvatila sam da ga nemaš", rekla je Šeli dajući ga svojoj ćerki. "Opran je", dodala je, ali zbog toga njena ćerka Britani nije bila ništa manje zaprepašćena.

"To je moja majka. Ne želim da nosim nešto zbog čega ću razmišljati o svojim roditeljima tokom prve brašne noći. Užas", rekla je mlada.

Ipak, Šeli ne vidi ništa loše u tome.

"Štednja podrazumeva dosta deljenja, mi delimo skoro sve, uključujući ponekad i donji veš", priznala je.

Ona je inače ranije organizovala venćanje svoje starije ćerke Šeli, uz budžet od 1.368 dolara, a ovog puta odlučila je da bude još štedljivija. To znači da veš nije jedino iznenađenje koje očekuje Britani, jer je njena majka zamislila da se venčanje održi u ordinaciji kiropraktike, kako bi uštedeli na plaćanju prostora – to ih neće koštati ništa.

"Umorna sam od toga da za sopstveno venčanje nemam pravo na mišljenje", kaže očajna Britani.

Inače, venčanje svoje starije ćerke Šeli je organizovala u sporstkoj hali, koju su takođe iznajmili besplatno jer su tu zaposleni njeni prijatelji.

#Šeli Votson