AKTUELNO

Zadovoljni odlukom!

Zabranu ulaska u Srbiju Bubi Koreliju i Džali Bratu podržali su mnogi pevači. Među njima su Dragica Radosavljević Cakana, Maja Nikolić i Dara Bubamara.

Foto: Instagram.com/jalabrat

Ovakvu odluku država je donela nakon skandala na koncertu u Nišu, gde je obezbeđenje ovog sarajevskog dvojca bacilo njihovog fana s bine.

Ne zanimaju me nikakvi Džale i Bube, niti šta oni rade i kakvu muziku ti prevaranti rade i zašto im je uopšte dozvoljeno da budu i rade u Srbiji već duže vreme. S obzirom na to da im je omogućeno da ovde rade i ponašaju se bahato već dugi niz godina, sada je meni lično smešno da to komentarišem na drugačiji način nego ovako: da sam protiv takvih muzika i muzičara koji imaju za cilj da sprdaju sve. Dočekivaćemo mi mnoge te i takve ovde i sve ćemo brzo da zaboravimo i ponovo da im posvećujemo neverovatnu pažnju, kao - dobri smo mi. Jesmo mi dobri, ali i ekstremno glupi i naivni. Ne znam kad sam ja to gostovala na bosanskim i hrvatskim medijima i retki su pevači iz naše zemlje koji uopšte imaju mogućnost da se pojave na njihovim nacionalnim medijima. Mogu, ali nekim lokalnog karaktera. Dakle, kratko i jasno - ne zanimaju me nikakve ekstremne fukare pod plaštom nekih šatro zvezda i šatro popularnih grupa - rekla je Cakana.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedina ispravna odluka i oduševljena sam kako je država odreagovala zato što ne podržavam nasilje. Oni su još odranije poznati po nekorektnim gestovima i bahatom ponašanju. To je trebalo da bude sankcionisano tog dana kad se i dogodilo. Nadam se da je odluka konačna i da neće biti trenutna, nego trajna. Treba zauvek da im budu otkazani koncerti. Bravo i svaka čast. Drago mi je što se posvetila pažnja da se izglasa ovakva odluka, svako ko postupi kao njih dvojica treba da snosi posledicu - izrekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam upućena u to šta se dešava s njima. Verovatno je to urađeno s nekim razlogom - kratko je rekla Dara Bubamara.

Foto: Instagram.com

Trebalo je da reperi iz Sarajeva, podsetimo, nastupaju 26. avgusta na muzičkom festivalu Music Week na Ušću, ali su organizatori zvanično saopštili da od toga nema ništa.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs

#Buba Koreli

#Dara Bubamara

#Dragica Radosavljević Cakana

#Jala Brat

#Maja Nikolić