AKTUELNO

Interesantno!

Juče je kao bomba u medijima odjeknula vest, da je jedini sin pevalice Goce Božinovske, i pokojnog Zorana Šijana, Mirko Šijan dobio sina.

U velelepnoj vili u Surčinu, okupila se najbliža porodica i prijatelji i na slavlju na otvorenom kraj bazena lumpovalo se do ranih jutarnjih časova.

Foto: Pink.rs, Instagram.com

Baba Goca, tetke Rodić i Mirkove sestre su bile posebno vesele, a slavlju se u jednom trenutku pridružio i bokser Veljko Ražnatović, sin Svetlana Cece Ražnatović. Međutim, mediji prenose da se Ražnatovič na slavlju zadržao svega desetak minuta, a razlog nije poznat.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Dobro je poznato da su Mirko i Veljko oženili dve rođene sestre, Bojanu i Bogdanu Rodić, međutim to nije jedina stvar koja ih povezuje. Ova dva žestoka momka, pored supruga iz iste porodice, odlučili su se na isti potez kada su njihovi sinovi prvenci u pitanju.

Foto: Instagram.com/allbogdanaeverything, Instagram.com/bojana__rodic

Naime, i Veljko i Mirko su svojim sinovima dali imena svojih pokojnih očeva, koji su ubijeni za vreme devedesetih. Te je tako mali Željko, poneo ime Željka Ražnatovića Arkana, a mali Zoran, ime drugog muža, njegove babe, Goce Bžinovske, Zorana Šijana.

Foto: Instagram.com/zoranasijan, Privatna arhiva

Foto: E-Stock/Đenka

Nema sumnje da će kroz dve decenije ovo biti interesantan dvojac, budući da su nasledili imena ljudi koji su ostavili dubok trag na ovim prostorima i o kojima se i nakon dvadeset godina od smrti priča i piše.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Instagram.com/zoransijan/Privatna arhiva

Autor: M.M.

#Mirko Šijan

#Veljko Ražnatović