AKTUELNO

Svakom horoskopskom znaku odgovara jedan znak koji njegov život čini ispunjenim. Zato vam donosimo koji se to znakovi zodijaka dopunjuju ko karakteru, te zajedno čine idealne partnere.

Ovan

Ovom horoskopskom znaku je potrebna Devica - razumna, oprezna, pažljiva, pouzdana i brižna. Partner u znaku Device će na Ovna uticati da da bude spontan, dinamičan i ponekad nepromišljen s obe noge na zemlji.

Bik

Bik se ne snalazi dobro bez Vodolije u svom životu. Naime, Vodolija je puna energije i temperamentna. Ove osobine obaraju Bika s nogu jer on zna da uživa u životu, ali ponekad ume da bude spor i flegman.

Blizanci

Blizanci ne mogu zamisliti život bez Bika. Bik je veoma strpljiv, srdačan i jak, a sve to ga čini idealnim za živahnog Blizanca.

Rak

Ako postoji znak bez kojeg Rak ne može, onda je to Škorpija- hrabra, odlučnai neustrašiva. Osim toga, strastvena i verna. Sve to je potrebno emotivnom Raku.

Lav

Kako bi mu život bio ispunjen, Lavu je potrebna Vodolija u blizini, bilo kao prijatelj, član porodice ili partner. Lav može profitirati od samostalnosti, odlučnosti, idealizma, te energije koje krase Vodoliju. To imponuje spontanim Lavovima i punim samopouzdanja.

Devica

Strelac je sa svojim humorom i opuštenošću perfekcinisti poput Device, ponekad može biti savršena polovina.

Foto: Unsplash.com

Vaga

Osobama rođenima u znaku Vage potrebna je Riba u svom životu, jer ona je saosećajna, maštovita i intuitivna. Upravo te osobine odgovaraju osećajnim Vagama koje teže ravnoteži.

Škorpija

Škorpijama je jako teško bez osećajne Vage. Škorpija je pak često vrlo instinktivna, stroga i izazovna, te su savršen spoj.

Strelac

Strelčevima je u životu potreban Lav - brižan, odgovoran i šarmantan, objektivan i savestan. Ove osobine su savršena suprotnost avanturistički nastrojenom, ali ponekad i lakovernom Strelcu.

Jarac

Život Jarca je ispunjeniji ako je proveden u društvu Blizanca. Naime, Blizanci su znatiželjni, društveni, živahni i kompleksni, a sve to imponuje savesnom, često suzdržanom Jarcu.

Vodolija

Vodoliji je potreban Rak kao partner - osećajan, koji ima smisla za humor i maštovit. Takođe, Rak je brižna osoba koja nadopunjuje Vodoliju, jer ponekad zna biti vrlo impulsivan i napadan, te čak i živčan i ekscentričan.

Ribe

Za Ribe je život bez Jarca puno teži. Jarac je objektivan, koncentrisan i pouzdan. Osim tog, verna je duša. Upravo to treba emocionalnom i ponekad preosetljivom Jarcu.

Autor: Pink.rs

#horoskopski znaci