AKTUELNO

Svi su šokirani iznenadnom objavom Barselone da Lionel Mesi napušta slavni katalonski klub.

Nije se došlo do dogovora oko produžetka saradnje i Barsdelona je bila prinuđena da objavi ovu šokantnu vest, zbog koje joj je ubrzo oboren zvaničan sajt.

Ubrzo su stigle i reakcije iz svih delova Evrope i sveta, a među prvima se oglasio proslavljeni engleski reprezentativac Gari Lineker.

Linekeru je bilo je čudno kako je Barselona dospela u ovu situaciju i potom "tek tako" objavila kraj dugogodišnje saradnje.

Naravno da je odmah prva tema postala gde će Mesi nastaviti karijeru.

Španski "Mundo Deportivo" je odmah objavio fotografiju koju je u sredu Nejmar stavio na svoj Instagram profil i opisao je kao ključnu kada se priča o budućnosti Mesija.

Na njoj je Mesi sa Nejmarom, Anhelom Di Marijom i Markom Veratijem, fudbalerima PSŽ-a, koji se spominje kao prvi favorit da potpiše Argentinca.

Na slici je Mesi sa Nejmarom, Anhelom Di Marijom i Markom Veratijem, fudbalerima PSŽ-a, koji se spominje kao prvi favorit da potpiše jednog od najboljih igrača svih vremena.

Iz Španije stižu informacije da je Barselona izabrala Superligu Evrope i Florentina Peresa, pre Lionela Mesija koji je bio protivnik te ideje.

Za petak je Laporta zakazao hitnu konferenciju kako bi objasnio ovu odluku.

Da je stvar definitivna govori i činjenica da je Barsa odmah uklonila Mesija sa spiska igrača za sledeću sezonu.