AKTUELNO

Oduševljena Filipom!

Susret Jelene Pešić i Filipa Cara se očekivao sve od trenutka kada ga je ona pohvalila na "Karaoke obračunu". Njih dvoje su se sinoć našli na jednom splavu, a sa svojim pratiocima su podelili fotografiju koja je izazvala burne reakcije.

Foto: Instagram.com/filip_car_capo_ck

Mina Vrbaški, Careva doskorašnja devojka, saznala je za ovaj susret gostujući u emisiji "Narod pita" sinoć, pa je Jeleni i Filipu poželela sreću.

Ne znam kako bih ovo komentarisala. To nije ništa što može da me dotakne. Nije tačno da sam se zbog Jelene pomirila sa njim, to su budalaštine. Ja sa Jelenom nikad nisam bila u svađi. Imale smo samo jedan sukob. Što se mene tiče, imaju svu slobodu. Ne smatram da je ovo uradio jer sam rekla da imam nekog - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen, Instagram.com/filip_car_capo_ck

Međutim, Milica Kemez, koja je takođe bila gost, potkačila je svoju nekadašnju drugaricu, na koju je, čini se, i dalje ogorčena.

Baš čudno, Jelena Pešić. Jelena se uvek nađe kad je tako neka situacija za vraćanje udarca, kao da sedi u nekom žbunu i čeka... Ja mislim da Minu ne interesuje Car, da je bila svesna da ničega neće biti. A sada pitanje je i da li Jelenu interesuje Car i obrnuto. Mislim da sa jedne strane ima rijalitija, ne znam sa čije - poručila je Milica.

Ekipa našeg portala stupila je u kontakt sa Jelenom, koja nam je otkrila kako se provela sa Carem.

Foto: Privatna arhiva

S obzirom na to da je Car uvek imao reči hvale za mene, kao i ja za njega, bilo je očekivano da ćemo popiti piće. Bili smo na splavu, pričali o svemu, nećemo da detaljišemo, bolje za sve (emodži koji plače od smeha). Šalim se, a i vi znate da ja pravu istinu sačuvam uvek samo za sebe hahahahahahahahahahahah - napisala nam je Jelena, pa nastavila:
Inače, Filip je sinoć bio sušta suprotnost od onog kakav je bio u Zadruzi. Možda nije do njega... Fin, raspoložen, prijatan, i dalje imam lepo mišljenje o njemu - dodala je Pešićeva.

Foto: Privatna arhiva

Jelena je kratko prokometarisala i Kemezovu.

Što se tiče komentara Milice Kemez, u pravu je za sve i baš je bila lepa sinoć (emodži koji šalje poljubac) - poručila je Jelena.

Foto: Privatna arhiva

Autor: M. P.