AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U emisiji "Narod pita" pušten je i prilog odnosa Sanje Stanković i Frana Pujasa, koji je on kasnije prokomentarisao.

Sa Sanjom si imao zanimljiv odnos, bio si jako fin prema njoj dok nisu počele svađe - istakao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je to bilo smešno, to su bila neka moja teranja inata sa njom. Ona se možda i zaljubila u mene, ja sam bio skeptičan, tamo se pogubiš, gledaš šta je, kako je... Ponavljam, da sam hteo da budem sa njom, bio bih sa njom. Ona je stvarno glupa ispala... Onaj potez sa Carom, ispala je cura glupa, ja sam to njoj i rekao. Ona je dobra osoba, ali postupci su joj katastrofalni. Ovaj poslednji potez joj nije bio potreban - poručio je Pujas.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je cela ta priča bila smešna. Mene je jedino prodrmala Mina, jer je u Minu bio zaljubljen - istakla je Paula.
Tebi je smešno, a smuvala si se sa Tomom Panićem odmah. Meni je Tomović rekao da si mu rekla da od priče sa Tomom nema ništa, da si to znala od početka, ali si ipak imala s*ks. Vladimir kakav god da jeste, on istinu govori. Pričali smo baš kod njegovog kreveta. Ja se jesam malo ogrešio o Sanju. Ja sam na kraju išao da se spanđam sa Aleks da bih smakao muku sa sebe. Jesam se tu ogrešio - dodao je Fran.
Matora, Mina i ja smo u jednom trenutku smišljale plan protiv Frana i Sanja i to nas je držalo jedno sedam sati, Matora je bila tad i kad je bilo ono sa Anđelom, to joj je bio najgori period - nadovezala se Hublinova.

Foto: TV Pink Printscreen

Paula je meni sabotirala veze i zadatke, a ja njoj ništa. Nikada se nisam petljao u to. Ja sam skidao naše slike sa zida kada se smuvala sa Tomovićem, jer znam da bi joj on to zamerio - rekao je Fran.
Ja nijednu vezu tvoju nisam sabotirala, naročito vezu sa Minom, jer sam video da si se zaljubila - istakla je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.