AKTUELNO

Popularni par prvi put nije zajedno otišao na odmor, što je podgrejalo gradske priče da je njihov brak već duže vreme u krizi.

Folk pevač Radiša Trajković Đani ima ozbiljnih problema u braku, a ako je suditi po gradskim pričama on i Slađa planiraju da se razvedu!

Sve to podgrejala je i informacija da je poznati bračni par prvi put otišao odvojeno na odmor.

Kako Pink.rs saznaje, Slađa se već nekoliko dana nalazi u ekskluzivnom letovalištu u Turskoj, dok Đani dane uglavnom provodi u Crnoj Gori.

Foto: TV Pink Printscreen

- Slađa je u hotelu sa sinom, snajom i unučetom! Od Đanija ni traga ni glasa! Uglavnom je zamišljena i po ceo dan je na privatnoj plaži hotela ili na bazenu! Suprug i ja smo pre dva dana prisustvovali jednoj sceni! Naime, Slađi je zazvonio telefon, kada se javila bukvalno je urlala u slušalicu: "Završili smo za ceo život, da li ti je to jasno!" Ne možemo da tvrdimo, ali mislimo da ju je zvao suprug. Bilo je strašno - tvrdi naš izvor koji je insistirao na anonimnosti.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Slađa i Đani nedavno su proslavili 25 godina braka, ali je njihov život uvek bio buran, čak se govorilo i o navodnim preljubama pevača.

Svakako je čudno da su prvi put rastavljeni, a da li je ovo def kraj braka ostaje da se vidi.

Ni Slađa ni Đani juče nisu odgovarali na naše pozive i poruke.

Autor: P. R.

#Radiša Trajković Đani

#Razvod

#Slađana Trajković

#razvod braka