AKTUELNO

Nije mogla da suzdrži emocije.

U studio sa Dušicom Jakovljević je upravo stigla Zorica Marković, Mina Vrbaški i Ivana Šašić, pa ih je voditeljka pozdravila, a onda se obratila Zorici.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni su suze krenula, kad sam čula zbog čega je Zorica došla ovde, ostavila si me bez teksta - pričala je Dušica.
Ne mogu Dušice, razlog je Milica Kemez. Ja nemam nikog, ljudi moji, meni ne trebaju poeni, svi znaju. Ja sam samo rekla da ja idem po ovu devojku. Došla sam, ne znam da li će je neko čekati, ali ja ću joj sve pružiti. Ja nemam žensku decu. Ja drugačije i ne znam, i ne mogu. Delićemo sve što imamo i mi. Ja znam njenu priču, mi smo se u trojci družile, ja ću sve dati za ovu devojku, samo da je srećna - pričala je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Uvek sam razmišljala kao roditelj, mi drugačije razmišljamo. Kada me neko pita ko bi mogao da pobedi, rekla bih da bi Paula mogla da izgradi lepu karijeru, onda Nadica, a treća osoba, mislim da je Milica neko ko zaslužuje da pobedi, da se skući i stvori sebi dom. Mi kao roditelji, uvek se borimo da obezbedimo svom detetu krov nad glavom - rekla je Ivana.
Zamislila sam samo sliku, kako ona neće imati ko da je zagrli. Daću joj do znanja, da uvek može da se osloni na mene, bez obzira da li će neko još doći - dodala je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga