AKTUELNO

Opa!

Pevačica Sandra Rešić nije uspela da se plasira u superfinale "Zadruge 4", ali joj to očigledno nije bio problem. Ona se na superfinalnoj večeri pojavila potpuno drugačija u odnosu na ono kako smo je gledali u prethodnih deset meseci, a za Pink.rs je otkrila svoje utiske posle svega.

Foto: Pink.rs/N. Brajović

- Nisam spavala, nisam jela, trčala sam tamo ovamo, htela sam da ispoštujem neke bitne ljude koji su moja porodica, moji ljudi. Nisam uspela da se odmorim, ali biće. Frizura koju sam samu sebi napravila u rijalitiju, shvatila sam da će mi biti teška za održavanje u ovim danima kada će mi trebati non-stop i šminka i frizura, pa sam rešila da napravim promenu. A onda ću, mislim, da se vratim na staro - rekla je Sandra i dodala:

Foto: Pink.rs/N. Brajović

- Kako sam mislila da ću imati loše komentare za Taru i Ša, nisam imala, čak su mi rekli da sam ja bila top, ali da nisam morala da se mešam u to. Sa Tarom se nisam čula i ne planiram, a što se tiče Ša, sa njim sam dobra, žao mi je, ali karma je, da ne kažem šta... Kada bude video udariće ga šamar realnost.

Foto: TV Pink Printscreen

O čemu je Sandra još pričala, pogledajte u nastavku.

Autor: N.V.