AKTUELNO

Šok!

Naredno pitanje u emisiji "Pitanja starih zadrugara" postavila je Anja Todorović, a bilo je upućeno Pauli Hublin.

Ćao Paula, da li misliš da te je Fran iskorstio da uđe u Zadrugu da stekne popularnost i da će da te šutne jer mu više nisi potrebna?

Foto: TV Pink Printscreen

Tako ispada na osnovo ponašanja poslednjih par dana. Nije on mene terao da uđe ovde, ja sam ga pozvala - rekla je Paula.
Šta sad ja treba da budem sa njom napolju na osnovu svega što se desilo? - ustao je Fran.
Bolje da te ostavi, nego da doživljava stres - ubacio se Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni voze ovu priču jer su videli da je interesantna napolju. Meni je Paula rekla da joj je ispod jorgana rekao da će biti zajedno napolju. Pauli odgovara uloga žrtve zbog plasmana - ustao je Đedović.
Rekao mi je to, bićemo vani zajedno, ali će prvo da me maltretira, kao što sam ja njega - dodala je Paula.
On se ponaša tako da ne bi bio mučenik, a njoj odgovara da bude žrtva - dodao je novinar.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram malo da branim Frana, on je na početku bio u problemu, molio me je za lekove da se smiri, to je bilo prirodno, nije bilo foliranje. Šta sada rade, nemam pojma... - istakao je Lepi Mića.
Vi stvarno mislite da ću ja njoj da oprostim sve ono? - pitao je Fran.
Pa što si onda ovde sa mnom? - pobesnela je Paula.
Da je hteo Tomović da bude sa tobom, ti bi bila sa njim. Da je htela Mina da bude sa njim, bio bi sa njom - dodao je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Preko dana su po ceo dan zajedno, onda za crnim stolom cika, dreka, buka. To mislimo i Mišel i Maja i ja. Ovo je priča, da Paula ispadne žrtva. Meni je ona draga kao ženska osoba, meni ništa loše nije uradila. Ali setimo se kad je sedela pored Tomovića, šta je tu gluma, to ili ovo sa Franom? Sa Tomovićem je bila manja od makovog zrna, sada ustaje ovde za stolom, tihim glasićem odgovara. On odlazi, ona plače na krevetu, lepi slike, posle par dana kao da Tomović nije ni bio tu... Sada zajedno spavaju na Tomovićevom krevetu. Da li su se oni dogovorili pre Zadruge da se igraju sa našim mozgovima? - pričala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.