AKTUELNO

Otvorila dušu!

Nakon pauze za reklame, voditeljka Dušica Jakovljević je nastavila da priča sa Teodorom Bilanović o njenom učešću.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si mogla da pretpostaviš da će razmena poruka dovesti do tolike polemike? - pitala je Dušica.
Nisam. Nije mi bilo ni na kraj pameti, mislim da se to videlo po mojim reakcijama. Na prvoj "Igri istine" on je odgovorio, ja sam se složila, na drugoj sam se šokirala. Nisam znala da će doći do toga. Tek kada sam bila besna na podeli budžeta, došlo je do haosa - rekla je Teodora.
Zadovoljna si svojim boravkom? - pitala je voditeljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Još uvek sam pod utiscima, a ovako na prvu, zadovoljna sam svojim učešćem, ali nisam zadovoljna time što se u startu nisam mogla uklopiti sa 50 ljudi. Ja živim sama, imam tako neke stavove, nije funkcionisalo u kolektivu. Dobijala sam osude i napad, nisam znala zbog čega. Kroz to mi je padalo samopouzdanje. Nisam nekako imala hrabrost da išta kažem, jer sam smatrala da moj komentar nije validan, da će svi da ga ismejavaju, a to je greška. Žao mi je što nisam prikazala više boljih strana sebe - odgovorila je pevačica.
Mene ovo ne iznenađuje, primećivala sam kada je nešto iznervira. Ali sam u šoku zbog njenih suza, ovo je prvi put da doživim Teodoru u ovakvom stanju - ubacila se Ermina.
Pustila sam ja koju suzu kada smo se svađali tu i tamo. Ja imam taj taster, upalim ga i ravna linija. Ali prema nekim ljudima kao što je Čorba, prema njemu nisam mogla biti takva, zato je on to osetio, a ostali nisu. Moja najveća radost je bila "Zadrugovizija" sa Čorbom, iskoristila sam priliku da pokažem svoj talenat i ono čime vladam, na prošlim nisam mogla, nisam imala adekvatnog partnera, pesmu, nisam to ozbiljno shvatala do te poslednje Zadrugovizije i ona mi je bila pono - dodala je Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.