AKTUELNO

Da li je to razlog?

U toku su Nominacije. Večeras zadrugari biraju između Miljane Kulić i Filipa Cara. Naredna koja je nominovala bila je Teodora Bilanović:

Car je ovde potrčko Zadruge 4. On je jako dobar momak prema meni, pogotovo što je bio uz mene kada niko nije. U crvenojk zoni si bio, ali sada cvetaš sa Minom. Miljana ti si harizmtična, super si mi. Ti ne treba da budeš ljubazna prema svima, ali prema onima koji te cene, prema njima moraš. Ti si super prema njima, ali onog momenta kada nešto od mene tražiš, a ja nemam da ti dam, ti se naljutiš i kreneš da psuješ, to mi je ružno - rekla je Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja uvek dajem kada imam, ali kada ja tražim meni niko ne daje. Ja uvek delim sa svima, kada god pobedim negde, svima dajem - rekla je Miljana, što su zadrugari potvrdili.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni su ljudi vređali i roditelje i porodicu, i svašta ste mi govorili - nastavila je Miljana.
Ja nominujem Miljanu - rekla je Teodora-

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana ti s vređala mrtve roditelje, ne lupaj - govorila je Rialda. .
Ćuti ti što izmišljaš, ja sam jača od svih vas zajedno - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Evo ga sada Kristijanov potrčko - rekla je Miljana kada je Čorba ustao da nominuje:
Miljana ćuti tu, tvoja mama mi je mešala za Novu godinu u pabu. OStavljam Cara i meni je jako drago što si se promenio od kako si sa MInom. Što se tiće Miljane, ja sam primetio na uspomenama da nijedna slika na kojoj je njena majka, Marija se ne smeje i onda mi je jasno što je Miljana ovakava - dodao je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga