AKTUELNO

Ovo su svi čekali!

Dana 6. septembra 2020. godine počela je četvrta sezona najgledanijeg rijalitija u regionu. 54 zadrugara se te noći uselilo u Belu kuću, koja se nalazi na velelepnom imanju u Šimanovcima. Kroz Belu kuću ove sezone prošlo je čak 78 takmičara, a trenutno se, deset meseci nakon početka "Zadruge 4", u njoj nalazi njih 16 zadrugara.

Takmičari "Zadruge 4" učestvovali su, između ostalog, u mnogim nedeljnim zadacima, zanimljivim izazovima, "Zadrugovizijama", muzičkim obračunima, snimali spotove, film, novogodišnje pesme...

Foto: Pink.rs, Pixabay.com

Došlo je vreme da se i ova, nikad uzbudljivija sezona, privede kraju i da se proglasi pobednik "Zadruge 4". Sve zavisi od vas, verne publike, koja svakodnevno prati dešavanja na velelepnom imanju u Šimanovcima.

U samo superfinale plasiralo se šesnaestoro veličanstvenih, i to: Mišel Gvozdenović, Milica Kemez, Maja Marinković, Marko Janjuševiće Janjuš, Stefan Karić, Jovana Ljubisavljević, Aleksandra Nikolić, Filip Car, Miljana Kulić, Nadica Zeljković, Kenan Tahirović, Rialda Karahasanović, Lepi Mića, Nenad Aleksić Ša, Fran Pujas i Paula Hublin.

Za svog favorita možete glasati na sledeći način:

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Spektakularno superfinale zakazano je za večeras, sa početkom u 21:00, uživo na televiziji Pink, a samo Vi možete dovesti Vašeg favorita do pobede!

Spremite telefone i nastavite da glasate za svoje favorite, jer na kraju može biti samo jedan!

Autor: M. P.

#Superfinale

#Zadruga

#Zadruga 4