AKTUELNO

Miljana prva u borbi za opstanak.

U toku su nominacije, a zadrugari večeras biraju između Miljane Kulić i Mišela Gvozdenovića. Na kraju se i vođa, Kristina Spalević obratila svima.

Obratila bih se Mišelu, zaista nisam znala da si dan pre izbora za potrčke, imao situaciju sa Miljanom. Nisam znala, jer si peglao odnos sa njom, pa nisam znala da te i dalje opseda, pa izvini za taj loš potez. Ti si mi najdraža osoba bio ovde od početka. Kad si izašao iz paba, nikad nisam loše ništa rekla, nije bilo razloga. Niti te mrzim, niti bilo šta drugo. Onaj mali budžet što sam ti zamerila, odreagovala sam u trenutku, ali nikad nisam bila osvetnički nastrojena - rekla je Kristina.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Miljane, od samog starta odmah sam doživela nešto što nisam znala da napolju nije bilo toliko transparentno. Da treba da sklanjam stvari od nje, da mi je drugi dan ukrala maramice. Nije mi se desilo da me neko ubedi u nešto što očima nisam videla. Da bude toliko hladnokrvna i ubedi me da lažem...Negde sam pomislila da ona ima empatiju, ali nije bilo tako iskreno. Miljanu šaljem u izolaciju - nastavila je Kristina.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga