AKTUELNO

Na radovima na Koridoru 10 biće angažovano još kompanija.

- Od velike je važnosti što su grčka kompanija Aktor i Koridori Srbije prihvatili predlog Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i moj lično da na deonicima Koridora 10 angažuju još kompanija kako bi se radovi vratili u prihvatljivi tempo - izjavila je potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović.

Foto: Beta

Ona je, posle intenziviranja građevinskih radova na Koridoru 10, rekla da želi da veruje da će odluka Aktora da dodatno angažuje 19 kompanija doneti i konkretan rezultat na samom gradilištu.

Potpredsednica Vlade je rekla da očekuje i da će ovom odlukom, Aktor uspeti da nadoknadi kašnjenje od šest meseci, koliko je prošlo od kada je Ministartvo toj grčkoj kompaniji i Koridorima Srbije predložilo da je neophodno angažovanje dodatnih firmi kako bi završili ugovoreni posao, navodi se u saopštenju iz njenog kabineta.

Pročitajte još: DOBRA VEST ZA VOZAČE: Očekuje se smanjenje cene goriva

- Ova odluka je i primer posvećenog rada novog rukovodstva Koridora Srbije koji pokušavaju da u dogovorenom roku i kvalitetu završe ovu za Srbiju najvažniju saobraćajnicu u čemu imaju punu podršku Ministarstva i mene lično - rekla je Mihajlovićeva.

#Kompanija

#Koridor 10

#Zorana Mihajlović

'