AKTUELNO

Blatio je Ivanu, bivšu suprugu, na svakom koraku, a sada kroz suze tvrdi:"Hteo sam da se operem, ništa nije bilo tako".

Sinoćnji "Pretres nedelje" u "Zadruzi" bio je izuzetno buran, najviše za repera Nenada Aleksića Ša. Najpre je za crnim stolom pokrenuta priča o odnosu Mensura Ajdarpašića i Tare Simov i njihovom zajedničkom ismevanju Aleksića, koji joj je platio kaznu u iznosu od vrtoglavih 50.000 evra.

Foto: TV Pink Printscreen

- Oni se sprdaju sa njim! Inteligentnijem od imbecila već je sve jasno. Čovek je dao pare, ona se sprda sa njim, a Mensur je genijalac za provokaciju. Njega provokacija ne košta. Ja sad kaže, posle svega što on zna, oni i treba da budu zajedno. Mogu da zamislim u kakvom su mu stanju bližnji, ako je on tolika budala - zaključio je Marko Đedović, a potom je Ša priznao da će tek po izlasku iz rijalitija shvatiti kakva je situacija.

Nemojte da mislite da sam ja lud i budala. Kad izađem, znaću na čemu sam. Nisam imbecil, niti sam poremećen, da ja budem sa nekim, ako je sve to istina! Ako sve to nije istina, naravno da ću biti sa njom. Vi nemojte misliti da sam ja poremećen. Grad je mali, lako se sve sazna.

Foto: TV Pink Printscreen

Reper je potom kroz suze otvorio dušu o sada već bivšoj supruzi Ivani, koju je pred milionima gledalaca prevario s Tarom, zbog čega se i razvela. Tom prilikom, priznao je da se plaši susreta sa njom.

Foto: TV Pink Printscreen, Instagram Printscreen

Ja imam ozbiljan strah od viđenja sa Ivanom, zato što je sve bilo javno, zato što se sve ovako desilo. Ja znam Ivanu, šta god da se desilo, njoj nije svejedno sad. Da, grize me savest, ne mogu da živim sa onim što sam uradio Ivani. Žao mi je što sam joj se us*ao u život. Tari sam platio kaznu, zato što ne mogu da živim sa tim da je neko zbog mene otišao. Često pomislim šta sam joj uradio, ne mogu sebi da oprostim, majke mi, zato što Ivana nije osoba... nije mrava zgazila. Znaju ljudi koji poznaju Ivanu, verujte mi, to ne možete nigde da upoznate. Majke mi, ne možete, ne znam kako da vam objasnim! Mnogo sam pogrešio prema njoj. Ja znam da Ivani nije dobro - plakao je Ša, dok ga je Milan Milošević tešio.

Nenad je potom nastavio da govori o svojim greškama u "Zadruzi".

- Njena porodica, dečica, svi, ja to ne mogu da opišem. Sve sam izneverio i u*rao si se svima u život - rekao je Ša, i priznao da je preterivao u blaćenju Ivane i pričanju o njihovom "lošem životu", koji je zapravo bio sve, samo ne takav.

Ja sam go*vno koje je htelo sebe da opere. Ništa nije bilo tako.

Na kraju, Ša se povukao u pušionicu, gde ga je tešio Marko Đedović i objašnjavao kako se, prema njegovom mišljenju, Ivana trenutno oseća.

Ona tebe i dalje voli, a doživljava da ti se neko smeje ovde. Zna kako si novac zarađivao nekada. Nije problem dati, ali tako, evo, evo, evo... Ja verujem da i od ovih para koje si ti njoj dao, da ona ne troši. Kad bi joj se lepo obratio, da se neko čudo desi, ugledaš je i vidiš... Sada ti ja hipotetički pričam, ja mislim da ona dinara nije potrošila, ja znam šta je moglo da izađe i šta je pričano. Veruj mi, to je ona sve videla. Šta god da ti traži, to je to, ona još nije skinula slike sa instagrama, mislim da bi joj se duša pocepala da je krenula da briše. Zamisli da neko sluša ono što si ti pričao, a ne daje izjave i to. Razumeš sad sve? - govorio je Đedović.

Šta se još dešavalo?

Sanja Stanković, koja je u prisnom odnosu sa Filipom Carem, zamerila mu je za crnim stolom jer je pisao tajne poruke svojoj bivšoj devojci Mini Vrbaški, za koju su svi ubeđeni da je i dalje voli.

Celu noć gleda u mene, to je istina. Ne znam što ima potrebu da mi se izvinjava, ako ne želi komunikaciju sa mnom - priznala je Mina, a ni Filip nije krio da je spornu poruku napisao, ali je za istu našao opravdanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam to napisao u petak, Mini sam najgore moguće reči rekao tada, ja sam takav, odmah želim da izvinim, bude mi krivo. Kad smatram da sam kriv, izvinim se, Sanji sam prišao, jer želim da se posvetim tome. Mene nije radio odnos sa njom, dok nismo krenuli da se svađamo, ja sam bolestan.

Mina i Car su ponovo zaratili za crnim stolom, u raspravu su se umešali i zadrugari, a Sanja je završila u suzama.

Takođe, Paula Hublin iskoristila je priliku da javno, pred svima, stavi tačku na vezu s Franom Pujasem.

Ne pada mi na pamet da budem sa ovakvim muškarcima više. Ne treba mene niko da brani, ali nemoj ni ići protiv mene. Mene čovek tamo nije pominjao, onda ono pitanje za Anđelu Vešticu kako je odgovorio, a on meni prebacuje Filipa Đukića, jer sam rekla da je zanimljiv. Evo, pozdravljam ga opet. Nemoj biti pi*ka, ja sam bila tvoj izbor, stani iza toga.

Javnost je zaprepastila i skandalozna svađa Stefana Karića i Jovane Ljubisavljević sa Miljanom Kulić.

Na samom kraju "Pretresa nedelje", zadrugari su polemisali o turbuletnom odnosu Milice Kemez i Bore Santane, koji ne mogu da pronađu svoju sreću.

Rekao mi je da je bio sa mnom iz sažaljenja i da je kupovao mir. Znam da je ljudima lakše svoje neuspehe da pravdaju tuđim greškama, a ja sam i to prihvatila, da svali sve na mene, i on i svi. Mislila sma da kod njega postoji emocija ali je to bio osećaj griže savesti zbog moje priče sa sestrom, pa posle sa Necom sam bila slamka spasa i kada je upao u probleme sa Brendonom, ja sma bila slamka spasa. Ja ne patetišem, volim moju sestru i dvoje, troje ljudi, on je tu. Nemam dostojanstvo u ljubavi. Svesna sma svega, išla sma protiv svih i svega i na kraju sam ja folirat i na njega volim i navukal sam mu bedu. Sve što sam trpela i preko čega sam prešla, dobijem da sam folirant, a on ćuti. Bilo bi dobro da što pre izađem i da nađem rešenje za sebe i svoj mozak, treba da vratim samopouzdanje - pričala je Milica, dok je Bora istakao da ne želi nikakvu obavezu prema njoj.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se katastrofa osećam. Ne treba da budemo zajedno. Ne znam što je jurila za mnom, neka bude da sam je ja molio. Imam grižu savesti, kočio sam je i ona je mene. Ispali smo najveći dušmani jedno drugom, nesvesno, više ja njoj nego ona meni. Desi se neka situacija, pa hoću da je odbranim. Ma i da budemo zajedno neću da živim sa devojkom. Ne želim obaveze, ne želim da se pravdam bilo kome. Ne mogu da oprostim neke stvari, nije zaslužila ovo, do mene je. Ja ne znam da se ponašam sa devojkom. Kad sam u društvu znam, u vezi ne. Nije do nje, do mene je. Osećam da sam je ukanalio - priznao je Bora, a Milica je posle emisije završila sama u suzama, u dvorištu.

Autor: D.T.

#Nenad Aleksić Ša