AKTUELNO

Šok preokret!

Nakon javnog, potpuno neočekivanog pokajanja Nenada Aleksića Ša zbog javne preljube, Marko Đedović otišao je sa njim u pušionicu, pa mu objasnio kako stvari stoje i zašto treba da ceni svoju bivšu suprugu:

Foto: TV Pink Printscreen

Ona tebe i dalje voli, a doživljava da ti se neko smeje ovde. Zna kako si novac zarađivao nekada. Nije problem dati, ali tako, evo, evo, evo... Ja verujem da i od ovih para koje si ti njoj dao, da ona ne troši. Kad bi joj se lepo obratio, da se neko čudo desi, ugledaš je i vidiš... Sada ti ja hipotetički pričam, ja mislim da ona dinara nije potrošila, ja znam šta je moglo da izađe i šta je pričano. Veruj mi, to je ona sve videla. Šta god da ti traži, to je to, ona još nije skinula slike sa instagrama, mislim da bi joj se duša pocepala da je krenula da briše. Zamisli da neko sluša ono što si ti pričao, a ne daje izjave i to. Razumeš sad sve? - govorio je Đedović.
Ništa mi nije uradila, ništa - plakao je Ša.
Ja mislim da je njena jedina mogućnost za sreću, da si to ti. Odvratno je što ovo kažem, ali ona samo sa tobom može biti srećna, samo je ti možeš usrećiti posle svega. Ona je sada nesrećna, ko god je sad uz nju. Ona nije srećna - rekao mu je Đedović.
Svi su bili dobri prema meni, narod, komšiluk, niko nije mogao slovo ružno za mene da kaže - nastavljao je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga