AKTUELNO

Realno je da zakopaju ratne sekire i krenu sa dobrim druženjem – rekao je Stefanov otac.

Kako dešavanja u "Zadruzi" nikad ne usporavaju tempo, to nije bio slučaj ni u okviru novog nedeljnog zadatka. Naime, "oteti" zadrugari Stefan Karić i Rialda Karahasanović našli su se skučenom prostoru i sve više vremena provode zajedno, van vidika Jovane Ljubisavljević. Ovim povodom oglasio se i Stefanov otac, Osman Karić, i za Pink.rs otkrio kako on gleda na celokupnu situaciju.

Drago mi je da su Stefan i Rialda, da kažem žargonski, ispeglali odnose. Naravno skučeni u malom prostoru prepušteni sami sebi, kad kažem to, mislim i na Frana, a i Čorbu. Realno je da zakopaju ratne sekire i krenu sa dobrim druženjem, što možemo videti kad su u pitanju društvene igre, igranje karti, Sonija, filmova i hrane koje imaju u izobilju – kaže Stefanov otac.

Foto: TV Pink Printscreen/Jelena Simonović

Osman se osvrnuo i na mogući prisniji odnos između Rialde i njegovog sina.

Poznajem svog sina, zaljubljen je u Jovanu i neće napraviti nijednu grešku kad je u pitanju Rialda. Stefan nije poznavao Rialdu pre ulaska u rijaliti, bar ne koliko sam ja obavešten, ali da znaju zajedničke ljude od spolja, to je istina. Šta ce reći Jovana ne znam, nisam u njenoj glavi, ali mislim da ne bi trebala da brine, Stefan je zaljubljen u nju do ušiju – zaključuje Osman za Pink.rs.

Foto: Pink.rs

Autor: P.R.

#Jovana Ljubisavljević

#Osman Karić

#Rialda Karahasanović

#Stefan Karić