AKTUELNO

Svi skočilI!

Naredno pitanje na večerašnjoj "Igri istine" postavila je Jovana Tomić Matora, a bilo je upućeno Jeleni Batos.

A sada moje pitanje, jedva sam dočekala. Većina zadrugara je spavalo danas, ja kuvala. Bili smo budni Maja, ja, Janjuš, Car i Jelena. Postaviću pitanje Maji. Maja je napravila haos i zamolila Jelenu da ne dolazi, jer je bila besna. Jelena je rekla Caru da je Car j*bao Maju i da je imao sa Rialdom nešto u spoljnom svetu i da ima dokaze za to. Nastao je haos, Maja je odmah odbrusila Jeleni. Jelena, objasni ipak ti šta ti znaš o tome i šta se tačno dešava. Idi konkretno, jer si tvrdila to danas - pitala je Matora.
90% cura ovde već zna šta sam ja radila. Ja sam im ispričala. Ovako, ja sam naravno, čula, tj. postoji osoba koja poznaje osobu koju poznajem, koja ima te informacije. Koliko devojaka ima u kući? Sa koliko je on devojaka bio ovde? 3. U koliko se zakleo da nije bio? Znači ostaju? - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Njenim sistemom eliminacijem je to uradila, a ona zna od spolja koja je ta osoba, vodi ga da sam to kaže. Tim sistemom, ostalo je da on j*bao Draganu ili Jovanu misicu. Poenta je da gledaoci znaju koga je Car j*bao... Ona zna koja je devojka, samo je ostavila na volju da kaže da li je Dragana ili misica - ustao je Đedović.
Sada se zakune da nije nas - skočila je Dragana.
Rekao je da je bio sa 4, tri se zna, jedna se ne zna... - dodala je Jelena.
A odakle ti ideja da smo to nas dve? Zakuni se, Filipe - rekla je misica.

Foto: TV Pink Printscreen

Kunem se svim živim i mrtvim da nisam imao ništa sa Draganom, a ni sa Jovanom - pobesneo je Car.
Onda si sada isključio zaklinjanjem sve devojke iz kuće. Znači da si se prošli put lažno zakleo da si bio sa nekom -- ubacio se Đedović.
Zakuni se i za mene! - pobesnela je Maja.
Kunem se u majku da nisam ni sa kim u kući spavao - dodao je Filip.
Ona i ne zna sa kim je spavao, nego ga hvata na foru! Jovani se svaki detalj meri, nemojte da se zezate sa nekim stvarima. Nemojte da vam otkinem lobanje smrdljive - dobacio je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde se zna za tri devojke, meni se ućutao kada sam rekla da znam da je spavao dva puta (sa četvrtom). Kada smo pričali o devojkama, pisali smo, to nijedne novine nisu znale, nećete biti najavljene, uvek smo pričali u šiframa. Stefane, ja nisam nijedno ime navela. Đedović je objasnio. Ja sam mu rekla da znam za četvrtu, pitao me je kako znam, ja sam mu rekla ovo za druga. Kada je saznao da znam za dva puta, ućutao se. Objasnio mi je da se ta osoba sa njim pre ulaska u Zadrugu dogovorila da ne pominju da su spavali, jer će slika o toj osobi da se promeni. Ja sam obećala da ime neću odati, ali Car mi je stao na prst kada je rekao da ja lažem - pravdala se Jelena.
Čim kažu da se pokvari slika, znači da je neka stara zadrugarka - istakli su pojedini zadrugari.
Vidim da je više došla ovde zbog Jovane, nego zbog Ša - smatrao je Karić.
Ja sam se zaklela da neću reći, eliminacija je da se sami odate - istakla je Batos.
Kako si došla do Dragane i mene? - pitala je misica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ljudi, uključite mozak. Ako je Jelena njemu iznela detalje razgovora između njega i te devojke, ona je sistemom eliminacije njega navlačila na tanak led, da bi on rekao ko je ta devojka. A ona zna koja je ta devojka - ubacio se Đedović.
Danas je rekla da sam se j*bao sa Paulom, pa sa Majom, pa da ima dokaze za Rialdu, sada su Dragana i Jovana - bunio se Car.
Ja ću da je tužim - rekla je Dragana.
Odakle u toj eliminaciji mi posle deset meseci. Ja nemam nijednu poruku sa Filipom Carem, niti se pratimo. Upoznala sam ga na sistematskom kad smo se svi upoznali i to je to. I mene još jednom spomeni u toj konotaciji, videćemo se na sudu - govorila je misica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.