AKTUELNO

Skandal!

U nastavku emisije ,,Gledanje snimaka", zadrugari su imali priliku da pogledaju i kako je izgledao razgovor Filipa Cara i Nenada Aleksića Ša o Mini Vrbaški i Tari Simov.

Mislim da sam ja na intervjuu bila koncizna i tačna kako je sve bilo, to da li ja nekog uvlačim u svoje igre. Danas mi je lepo objasnio, kada se raspravlja, on ne zna da li nekog povredi. Nikada se nismo muvali, čak ni na spotu, niti smo blejali poresle Zadruge 2. Ivana je organizovala prevoz, uvek sam govorila da sa njim nisam imala taj odnos. Ne bih ni dopustila sebi takav odnos, ni da se uvučem u takvu priču. Mislim da želi da se opravda Tari, i sam znaš da imaju klipovi gde on priča o tome. Ima klip kada je šaputao, ja sam to rekla i kod Darka, mogu da budu budalaštine, ja sam rekla, to je bilo šta je bilo, odmah sam rekla Nataši i Sanji, Matora nije sedela tu, ali bih i njoj rekla - ispričala je Mina.
Mina ne laži - dobacila je Sanja.
To je bilo kada je hipotetički za Taru i Vladimira, meni su rekli da probam malo sa njim da ga smirim - dodala je MIna.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina, šta je bilo kod Džastina? - upitao je Milan.
Kada su razgovarali, Mina je pogledala mene i Natašu i odmah nam je rekla, da Ša hoće da se druži sa njom kako bi Tari terao inat - tvrdila je Sanja.
Mina mi je rekla da je tu za mene, da ćemo se družiti, blejati! Uvek smo pričali o Tari, nema veze tu ona i ja, leranja! Nema grljenja, bleja, cigara... Budalaština, nema tu ničega - povileneo je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja stvarno nisam ispratila, nisam znala za ovo. Po ovoj priči, iz svog iskustva i to što sam ja prošla lično sa njim, verujem njoj! - izjavila je Jelena.
Ja znam da sam sa njom pričao da blejimo drugarski, što bih joj to rekao? - pravdao se reper.
Ima jedna stvar kod Nenada, on voli inat - poručila je reperova bivša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja znam Ša da si ti iskompleksiran jer nisi hteo da spavaš sa njom, pobegla, polomila kuću, jer nije mogla da podnese odnos sa tobom, uzimala vaginolete, pobegla da se čuje sa bivšim verenikom - odbrusila je Rialda.
Ti glumiš vezu da bi vratila dug! Ti glumiš celu vezu! Tvoj dečko se dogovarao sa Teodorom napolju. Glumila je Tari drugaricu, pa čim je izašla, što je najgore, verovala ti je. Meni je drago da sam u pravu u vezi svih vas, da nikada niste bile drugarice - poručio je reper.

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga