AKTUELNO

Zabezeknuti!

Nakon što je dobio informaciju da je zvanično razveden od Ivane Aleksić, Nenad Aleksić Ša potpisao je papire da priznaje kaznu Tare Simoc na njegovo ime. Reper je otišao do zadrugara kako bi im se pohvalio, zbog čega su oni bili u šoku.

Foto: TV Pink Printscreen

Razveden sam, a druga stvar je ono što sam uradio - pohvalio se reper.
E, tek od danas može da ti bude devojka, a ne švalerka - poručio je Đedović.
Jesi li se ti obratio svojim roditeljima? Ko njega ovde žali? On je lud! Ne radi se o njemu, mi shvatamo njegovu sliku, mi pričamo o durgoj strani. Je l' tebi ovo normalno? - upitala je Jelena.
Normalno, ako planira da sa njom provede život, zna da ona nema i ne može imati, neko sa kim će on biti - izjavio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

I da neće da bude sa mnom,ja sam čovek od reči! Ako ja osećam tako, ja sam zaradio i svonje pare ću dati gde hoću - izjavio je reper.
Danas je Tarin rođendan! Čestitam! - rekla je Nadica.
Sve ove patnje koje su bile prethodnih meseci su tek tako otišle! 50000 evra, to je stan jedan ovde! Ponašaš se kao da si joj dao za hleba, stan, dao si za budalaštine, tako ispada! Ti si sada veseo kao da si nekog nahranio - rekla je Jelena.
Pa je l' treba da budem tužan?! - pravdao se Ša.
Ne, ali da daš novac za neke budalaštine! Znaš li odakle potičeš i koliko si se borio za sve? Ispada da opravdavaš njeno ponašanje! - uzvratila je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga